61 години град Исперих

В днешния ден се навършват 61 години, откакто Исперих е обявен за град. По този повод общинската администрация в града публикува пожелание от кмета на града инж. Белгин Шукри.

Ето какво гласи то:

YouTube

Ден като този неминуемо предизвиква равносметка, вплитайки по неповторим начин нашето минало и настояще, и ни предизвиква да осъзнаем, че градът ни има своето настояще, защото има и своя история – със своите моменти на радост и тъга, победи и неуспехи, устреми и затишия. Нашият град – това са хората, които са били преди нас, това сме и ние – днес.

Затова този ден е повод да изразя своята искрена благодарност към всички, които с делата си в миналото, са ни завещали основа, на която да стъпим днес! Но тази светла дата е възможност да отправя благодарности и към всички, които днес, в тези нелеки и изпълнени с изпитания времена, с устрем и находчивост градят бъдещето на града ни, защитават благородни каузи и привличат съмишленици по пътя към изпълнението им.

Уверявам Ви, че за мен и екипа, с който работя, е висока отговорност да бъдем в услуга на града и всеки един жител на общината. Благодаря на всички Вас за доверието и безрезервната подкрепа, благодарение на които през последната година подобрихме чувствително облика на града и продължаваме – с вяра и стремителност, да работим за благоденствието на Исперих! Вярвам, че с общи усилия, с градивни критики и с чисти подбуди ще превърнем Исперих в място, с което децата ни ще свързват своето бъдеще и ще осъществяват своите идеи за неговото развитие.

Пожелавам на всички здраве и много човещина по пътя към трупането на житейски успехи. Нека да успяват добрите дела и начинания!

Честит празник, исперихчани!

ИНЖ. БЕЛГИН ШУКРИ
Кмет на Община Исперих

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,В днешния ден се навършват 61 години, откакто Исперих е обявен за град. Ден като този неминуемо…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Saturday, January 30, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе