Дневен хороскоп за 1 февруари

Овен

Понеделник бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Овен. В понеделник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Настроението Ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Възможно е да похарчите повече пари отколкото е разумно и после да се ядосвате. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Днес трябва да избягвате споровете.

YouTube

Телец

В понеделник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Обърнете внимание на семейството си. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Близнаци

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави. Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около Вас. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите Ви. Днес всичко тръгва по вода.

Рак

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днешният ден никак не е подходящ за бизнес и за свързана с финанси работа, възможно е да се стигне до обърквания или недоразумения по случайност. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Обърнете внимание на семейството си. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Лъв

В чудесно състояние на духа са повечето от Лъвовете през утрешния ден. Схемата на работа Ви е ясна и точно сега няма причини да се провалите, така че бъдете по-инициативни. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Дева

Понеделник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Всичко в крайна сметка опира до парите. Отнесете се с внимание и изразете любовта си към хората, които обичате. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Анализирайте задачите си. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Везни

Днес имате куп неща за вършене. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днес определено не Ви е ден за харчене. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Скорпион

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. От утре започва тридневен период, който за Вас не е подходящ за далечни пътувания, за работа с хора в чужбина или за старт на учене. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Бъдете внимателни в избора на партньори. понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Стрелец

Понеделник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Днешният ден не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Утре е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Козирог

Понеделник не е еднозначен ден за Козирозите. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Харчите пари за лични неща. Не се натоварвайте с физическа работа, за да избегнете травмите. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Водолей

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Бъдете особено предпазливи на работното място. Подгответе уговорените преди време договори и помислете са бъдещите си планове. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Не мислете за парите, а за задълженията си и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Риби

Бъдете отговорни към своите постъпки. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе