Дневен хороскоп за 2 февруари

Овен

Девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Утре ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Всичко се оправя, но се налага да дадете пари. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Отделете време за приятелите и семейството. Ще се почувствате щастливи в тяхната компания. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без вашата намеса.

Телец

Във вторник не се претоварвайте. В отношенията си с партньора давайте повече от себе си и ще се радвате на взаимност. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Вторник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Анализирайте даденостите и преценете възможностите си, за да сведете риска до минимум в работата си утре. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Близнаци

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Възможно е да Ви потрябва значителна сума пари, а това може да предизвика разногласия в семейството. Помислете още веднъж какви са приоритетните Ви нужди, от лукса в този момент трябва да се откажете. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Рак

Вторник е успешен ден за Раците. Днес определено не Ви е ден за харчене. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви. Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес вечерта Ви предстои емоционална среща с любовта. Постарайте се да не допускате намеса в работата си на странични хора, особено ако са свързани с ваши конкуренти. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Лъв

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Вторник е много благоприятна за реализация на цели свързани с обществените среди, включително за намиране на нова работа или допълнителен трудов ангажимент. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Дева

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ярки любовни постижения. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви, освен ако не се занимавате с психология или ако не сте човек на изкуството. Всяка крайност и необосновано изхвърляне крие рискове от провали, загуба на авторитет и пари. Бъдете борбени.

Везни

Днес имате куп неща за вършене. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Утрешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Скорпион

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. С важна среща е свързан вторник и то може би повече от една. И ако деловата ще даде тласък на работата Ви за период от няколко месеца, то личната ще Ви зареди с надежди за доста по-дълъг период. Избягвайте срещите и запознанствата, особено деловите, за да не страдате разочаровани и тънещи в безпаричие. Добре ще е утре да се погрижите за здравето си: изграждайте у себе си полезни навици, разхождайте се сред природата. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Стрелец

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в утрешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Днешният ден ще е много благоприятен за Вас в материален план – може да придобиете нещо, да получите пари или да подпишете изгоден договор. Ако Ви отправят някакво предложение, то по всяка вероятност ще бъде изгодно за Вас. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Козирог

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Във вторник ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Основателно ще насочите интересите си към сегменти, в които владеете положението, от там ще дойдат и парите. Разработвайки нова идея, ще подобрите работата си, пътуванията Ви ще са по-чести и интересни, какъвто ще стане и животът ви. Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ако дълго време не сте могли да оправите отношенията си с някого, утре това може да стане. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Водолей

Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Вторник ще Ви зарадва с хубава делова новина. В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи. Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Ще Ви зарадват приходи. Днес дайте инициативата на другите.

Риби

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Днешния ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Утре вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Утрешният ден ще е подходящ за домашни дела. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе