Дневен хороскоп за 8 февруари

Овен

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днес обърнете внимание на отношенията си. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Парите е Ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Работата Ви днес ще бъде особено ползотворна. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

YouTube

Телец

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Телците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Прекалено напрегнати сте в работата си днес, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще Ви позволява да водите делови разговори без да подписвате договори. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Днешният ден ще е подходящ да обърнете по-голямо внимание на децата, на любимите си хора, както и на приятелите си. Бъдете деликатни, но твърди.

Рак

Понеделник носи успех на Раците. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. През понеделник внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете дипломатични и тактични, Раци.

Лъв

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Лъвове, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Понеделник е доста хубав ден за Лъвовете от гледна точка на постижения в лично и делово отношение. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Обърнете внимание и на хората в дома си. Днес дайте инициативата на другите.

Дева

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Деви, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Всяка самостоятелна работа Ви носи успехи, ако е интелектуална или творческа.В материално отношение успехът ще бъде с Вас. С парите всичко е наред – може да Ви се наложат допълнителни разходи, но те няма да се отразят на бюджета Ви. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Везни

Понеделник се оказва по-спокоен ден за представителите на Везни, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Налага се да промените плановете си и да свършите допълнителна работа, която ще Ви донесе добри доходи до обед.Не я отказвайте, за да не съжалявате за провалената възможност за материална стабилизация. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Повечето от Вас имат шанс да спечелят бонус, повишение, друг подарък от съдбата… Но ако съществува стари дългове или иман нещо неясно, скрито около паричните Ви потоци, онова, което имате-общо, то ще се изясни, още през първите дни на седмицата. Грижете се добре за здравето си и за нещо не по-малко важно – за спокойствието си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Понеделник намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Скорпион

Понеделник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днес обърнете повече внимание на здравето си.Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Възможно е да разширите бизнес начинанията си. От това може да получите и допълнителна сума пари след време. Отваря се “зелена улица” за любовта Ви, не се чудете, а действайте. Финансовото състояние на семейството ще се подобрява и можете да си позволите повече удоволствия. Не предизвиквайте ръководството, за да не останете без работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Стрелец

Понеделник е твърде ползотворен ден и ще радва Стрелците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Обърнете внимание и на хората в дома си. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Очакват Ви приятни изненади, но все пак не губете напълно разсъдъка си и не харчете всичките си пари. Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Обърнете внимание на здравето си. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Парите Ви притесняват с бързината, с която си отиват. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Пазете се от силни емоции, контролирайте ги, за да не Ви попречат на работата. Днес трябва да избягвате споровете.

Водолей

Понеделник е успешен ден за Водолеите. Отваря се “зелена улица” за любовта Ви, не се чудете, а действайте. Професионалната ви, творческа и интелектуална работа през понеделник ще бъде повлияна от добрата енергетика и без голямо натоварване ще отхвърлите повече задачи. Бъдете внимателни, ако теглите пари от банкомат. Обърнете внимание на дома си, почивайте си и разпускайте. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Риби

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Може да направите нещо добро за здравето си, като си изградите добри навици и спазвате полезен за Вас режим. Времето вече е подходящо за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. Днес дайте инициативата на другите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе