Чино, карго джогър и други – кои мъжки панталони ще бъдат тренд тази година?

Чино, карго джогър и други – кои мъжки панталони ще бъдат тренд тази година?

Съществуват повече от 10 начина да носите дънки и обувки и въпреки това визията ви да изглежда изключително стилно и определено непретенциозно, което превръща панталоните в най-удобното ежедневно облекло.

Кои модели мъжки панталони ще бъдат актуални през следващия сезон?

Също както при дамската мода, и в мъжката можем да открием страхотни тенденции и модели, които да ни накарат да блестим дори през деня. Не само дънките могат да са ни фаворит. Тази година трендът е ориентиран по посока на карго джогър, чино, клинове и спортно-елегантни панталони. Всички те могат да удовлетворят нуждите ни и да се впишат перфектно в модния ни стайлинг. Разбира се, нужно е да изберем онзи модел, който би бил най-подходящ за нашата фигура, с което ще прикрием онова, което не искаме да бъде забелязано или точно обратното. Сферата на дейност, с която се занимаваме също трябва да бъде взета под внимание, предвид етиката на работното място и невъзможността да съчетаем спортен клин с офис атмосфера.

YouTube

На какъв цвят да се спрем?

Освен моделите, ясно е, че тенденцията в света на модата се променя и по отношение на цветовите настроения. Разбира се, основните цветове – черно и бяло, винаги ще бъдат полезни за всеки един гардероб, особено когато това се отнася до мъжките панталони. От друга страна тази година можем да наблегнем малко повече върху топлите нюанси като цвят каки, охра и макиато. През летните месеци, ако желаем да придадем малко повече свежест в облеклото ни, можем да изберем нещо по-ярко, каквито например са индиго, морско синьо или червено. Не бива да забравяме, че дънките все още са актуални и много добре биха се вписали в модните трендове за настоящата година.

Освен да е модерно, облеклото ни трябва да е и удобно. Нека не забравяме и цветовите комбинации, които биха били възможни с останалата част от гардероба ни, когато искаме да купим нещо ново. Това се отнася с особена важност за панталоните. Огромно разнообразие от цветове и модели с най-високо качество на изработка можете да откриете в answear.bg. Нека се подготвим за тази година според модните тенденции с най-удобното и практично облекло. 2021-а – година на чино, карго джогър и още нещо…

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе