Дневен хороскоп за 28 февруари

Овен 

Бъдете нащрек. Днес може да възникне някаква не особено приятна ситуация поради напълно нелепа грешка. Така че внимавайте и по-добре не се прозявайте. Избягвайте да се занимавате с финансови въпроси.

Телец 

Бъдете внимателни и обмисляйте всяка стъпка, която предприемате. Вслушайте се в интуицията си, тя ще ви помогне да вземете правилното решение. Старайте се да сте прилично сдържани.

Близнаци

В края на работната седмица мнозина се чувстват вече изморени. Имате нужда от сън  и почивка. Старайте се да си осигурите тези привилегии за себе си, в противен случай рискувате да се докарате до емоционално „прегряване”.

Рак 

Стойте далеч от неприятни хора. Днес те ще бъдат особено неприятни и наистина могат да ви разстроят. При това незаслужено. Прекарвайте повече време на открито. Нужно ви е да „проветрите” мозъка си.

Лъв

Радвайте се на този светъл и приятен ден. Заслужавате го. И Луната ще помогне за това. Важното е да не се съпротивлявате на влиянието му и да не вървите срещу него. Препоръчва се да се отпуснете и да се посветите на някои приятни неща, които носят радост.

Дева 

Ако усещате, че не можете да контролирате чувствата си днес, тогава по-добре изобщо нищо да не правите. Просто се опитайте да се разсеете  с някои приятни занимания, с разговори с близки хора.

Везни

Възможно е този ден да преразгледате напълно своя мироглед и възгледи за живота. За да бъдат трансформациите положителни, опитайте се да не показвате излишни емоции. Старайте се да оцените принципите си обективно, сякаш се гледате отстрани.

Скорпион

Може да бъдете подложени на промени в настроението. Именно това може да се превърне в основен проблем в днешния ден. В такъв момент става по-трудно да действате, да вземате правилни решения.

Стрелец

Днес ще се чувствате леки като перо. Всичките ви притеснения и проблеми  ще отстъпят на по-заден план. Не мислете за тях и се старайте да не задълбавате в никакви негативни разговори.

Козирог

Дори да се разпадне целия свят, вие трябва да останете спокойни. Днес спокойствието и вътрешното ви ядро ще бъдат ключът към вашия успех. Така че бъдете твърди като истински кремък.

Водолей 

Като цяло денят ще е доста нестабилен, но в това дори може да има някакъв чар. Днес може да се случи нещо сериозно и вашата реакция трябва да е моментална. Открийте положителните аспекти в случващото се.

Риби

Днес ще изпитвате някакви промени, които засягат предимно вътрешния ви свят. Мислете по-малко за всякакви абстрактни неща. Спецификата на деня ще ви помогне за това. Ето защо слезте на Земята и мислете по-трезво.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе