5 чифта кецове, които един модерен мъж трябва да притежава

Снимка: Footshop

Кецовете са истински хит в света на модата. Доказали се като най-удобните и „всемогъщи“ откъм съчетаване обувки, те са абсолютно незаменими в мъжкия гардероб. Не е изненадващо, че можем да видим опашки пред магазините за кецове, когато се пуснат новите модели или светкавичното изкупуване на лимитираните колекции онлайн. Кецовете са тук, за да останат. Но как един мъж може да се ориентира сред това голямо разнообразие и да подбере за себе си толкова модели, колкото е нужно – без да купува излишно, но и без да изпадне в ситуация да няма какви подходящи обувки да обуе? Ето пълна разбивка на моделите кецове, които един модерен мъж трябва да притежава:

Класически бели кецове

Вечната класика сред кецовете никога няма да ви подведе. Белите мъжки кецове са елегантни и удобни, като могат да се съчетават с всякакви дрехи. Дори за официален повод можете да комбинирате със сако или блейзер и пак да изглеждате безупречно.

YouTube

Придържайте се към изчистен, класически модел от кожа. Допълнителните детайли като емблеми или цветове правят кецовете прекалено „шумни“ и неподходящи за по-официалните случаи.

Кецове без връзки

Лесни за обуване, дори няма нужда да се навеждате, супер подходящи за ежедневието. Такъв тип кецове без връзки могат да са както едноцветни и от кожа, така и шарени, с ярки принтове, от удобни леки и летни материи. Изберете и носете с удоволствие поне един чифт такива кецове.

Високи кецове

Измислени през 1950, този модел кецове никога не е излизал истински от мода. Първоначално са създадени като баскетболни спортни обувки, но после са се наложили в модата, за да бъдат и днес най-предпочитаният модел мъжки кецове. Класическите са тип „конверс“, с бяла гума на пръстите, но почти всяка уважаваща себе си марка кецове има такъв модел в асортимента си.

Кецове с позиция

Наричаме така онези модели, с които можете да изразите себе си. Модели, които са толкова смели, цветни и оригинални, колкото се чувствате самите вие. Не се колебайте да имате един такъв смел чифт, който да говори за вас.

Кецове за спорт

Не си позволявайте да спортувате със същите кецове, с които ходите в ежедневието. Имате нужда от отделен чифт обувки за спорт не само по хигиенни, но и по здравословни причини. Цялостната изработка на обувките за спорт се различава от градските кецове, така че осигурете на краката си необходимата опора.

Всички тези и още много други модели ще откриете на Footshop.bg.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе