Дневен хороскоп за 12 март

Овен

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Има шанс да спечелите пари и ако мислите в тази насока наистина може да откриете начин за прилично възнаграждение. През петък може да се занимавате с рутинната си работа и с изпълнение на ангажиментите си, също да учите или да пътувате. Бъдете деликатни, но твърди.

YouTube

Телец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Ако сте подготвили работата си старателно няма начин да не сте доволни от крайния резултат. Объркани сте емоционално. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Финансов въпрос може да остане нерешен, но това не трябва да Ви притеснява много, парите в този момент не са най-важното нещо. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Близнаци

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Ангажирайте се с реализацията на лични цели. Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Харчите пари за лични неща. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Днес в началото на работното време навсякъде ще е голяма говорилня, всеки ще дърпа чергата към себе си и няма да се съобразява с околните. Следобед обстановката ще се успокои, ще получите повече шансове и привилегии и ще уредите важен за Вас въпрос. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. В дома си избягвайте да влизате в конфликти. Обърнете по-голямо внимание на работата и на колегите си. Обърнете внимание на дома си и на здравето си днес. Късметът е с Вас и в любовта. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Дева

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Работата Ви днес ще бъде натоварена, но ползотворна. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето Ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Ако сте семейни, търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Не рискувайте доверието на половинката си със случайни флиртове. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Везни

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Най-добре ще е, ако днес се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Скорпион

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес са възможни парични загуби, така че бъдете внимателни. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Бъдете сигурни, че нито едно нещо с което се занимавате няма да бъде напразно. Любовта ще Ви помогне, не я отблъсквайте. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Стрелец

Голям процент от Стрелците са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Любовта, която ще Ви засвидетелстват околните си струва няколко часа работа. Може да се погрижите за здравето си – занимавайте се със спорт, с хобитата си; заобиколете се с любими хора. Не е добре да обсъждате кога да сменяте работата си, ако нямате нужната професионална квалификация. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Козирог

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Козирозите със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Може също да се погрижите за здравето си, като спортувате. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Отдайте се на на повишеното Ви любовно настроение. Ще Ви е малко трудно да балансирате между семейството и желанията си за по-свободен живот. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Водолей

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Днес обърнете внимание на отношенията си. Близките също желаят да им отделите от времето си. Днешният ден ще е подходящ за учене, за пътувания, за контакти или работа с чужденци. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Риби

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Днешният ден ще е подходящ за занимания с творчески проекти, както и с бизнес и с финансови дела. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Трудно е да се каже какви точно въпроси ще излязат наяве, защото те зависят от вашето лично отношение към парите, от това за какво и как ги използвате. Днес всичко тръгва по вода.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе