Кахлина след успеха: Не се уплашихме, защото сме Лудогорец (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

Вратарят на Лудогорец Кристиан Кахлина коментира успеха на разградчани в четвъртфиналната среща. Това бе първи официален мач за хърватският вратар, който показа стабилна игра и спаси сигурни голови положения.

Лудогорец отстрани Локомотив (Пловдив) след продължения, двама отнесоха червени картони след последния съдийски сигнал (ВИДЕО)

YouTube

„Беше трудно, защото променихме тактиката си. Нашите крайни защитници не са на разположение, говоря за традиционните и трябваше да променим нещо. Имахме 3-4 тренировки с тази тактика и знаехме, че се изправяме срещу Локо Пловдив в техния турнир. Беше вълнуващ мач, защото не знаехме какво можем да очакваме от нас самите”, каза Кахлина.

„Допуснатият гол дойде във възможно най-лошият момент. Всичко се променя, но ние сме Лудогорец и не мислим така. Може би не играхме добър футбол в последните 20 минути на редовното време. Те вкараха – окей. Имахме 30 минути да вкараме пак, защото играем у дома. Не се уплашихме, защото сме Лудогорец”, продължи стражът.

Валдас Дамбраускас: Изиграхме тежък мач, но важното е, че продължаваме напред (ВИДЕО)

„Играхме с трима централни защитници и това отваряше мача по различен начин. Разликата е много голяма от това да имаш четирима пред себе си. Тренирахме го, но искахме да играем футбол. Когато те ни пресират добре, е по-трудно, защото не сме свикнали точно по този начин да играем. Тези момчета не са играли много срещи в лигата така и за всеки един от нас беше добър опит”, завърши Кахлина.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе