Лудогорец с 15 национали

Снимка: ludogorets.com

15 футболисти от представителния отбор на Лудогорец, втория тим и ДЮШ на Клуба получиха повиквателни от селекционерите на България и други страни за предстоящия цикъл мачове на националните формации между 22 март и 5 април. Кирил Десподов, Пламен Илиев и Сисиньо ще играят за „лъвовете“ в мачовете срещу Швейцария, Италия и Северна Ирландия. Доминик Янков и Дамян Христов ще носят екипа на националния отбор на България U21 на турнира в Анталия. България U19 ще бъде представена от Анастас Пемперски, а U 17 от Умут Хабил, Георги Караиванов и Петър Кирев.

Драгош Григоре и Клаудиу Кешерю са в плановете на селекционера на северните ни съседи Мирел Радой за мачовете със Северна Македония, Германия и Армения. Пиерос Сотириу пък ще играе за Кипър срещу Словакия, Хърватия и Словения.

С повиквателни са и трима от африканските футболисти на Лудогорец – Оливие Вердон (Бенин), Мавис Чибота (Конго) и Абел Анисе (Мадагаскар), но поради рестрикции и задължителна карантина заради епидемията от COVID-19 участието им е под въпрос.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе