Дневен хороскоп за 19 март

© Pixabay.com

Овен

Петък ще внесе известно вълнение сред Овните. Приятел може да Ви поиска пари, но сумата е голяма за вас. Намерете начин да му обясните в какво състояние се намирате. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Доста работа Ви очаква през утрешния ден, дори и да не Ви се нрави. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. В петък ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

YouTube

Телец 

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Скъпо струваща вещ може да Ви остави без пари. Изобщо сделките няма да са особено изгодни. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. Моментът е благоприятен да се погрижите за здравето си, още повече – за собственото  си спокойствие и за вътрешния си мир. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Близнаци 

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. През петък внимавайте да не възникнат неразбирателства и да попаднете в конфликтни ситуации в отношенията с човека до себе си. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Прибързаността Ви ще доведе до неуспехи при преговори, свързани с пари. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Не отказвайте помощ отстрани и се отдайте на съвместна работа с Вашите колеги. Утре е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Рак 

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Днес е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Притежавате много съзидателна енергия, която Ви стимулира под напрежение да постигнете-най доброто, понякога и чрез спонтанно разкрили се пред Вас възможности. Разплита се „възел” свързан с дома и семейството Ви или получавате яснота по подобни въпроси. Подгответе се за печеливша работа, която не трябва да отказвате. Склонни сте да пръскате пари, за да се почувствате по-добре, а това хич няма да Ви донесе нужното удовлетворение. Днешният ден ще е идеален ден за нови срещи и любовни запознанства. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Лъв

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Не е желателно да взимате пари на заем. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Петък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Имате прекалено високи изисквания към себе си и към работата си и това Ви помага винаги да сте на ниво. Ако вече имате постоянен партньор, преценете дали си струва да се хвърляте в нова любовна авантюра. Ако не друго, сетете се, че е петък.

Дева 

Петък може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Въпреки че ще отхвърлите много работа, резултатите няма да Ви задоволят. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Обърнете внимание на отношенията, които поддържате. Петък намеква за успешната реализация на целите, но подчертава, че подобно развитие на събитията е възможно при наличието на добри и хармонични взаимоотношения с околните, старайте се да работите в тази насока.

Везни 

Днешният ден ще е благоприятен за самооценка. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Бъдете активни в спорта. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. А колко влюбени ще се чувствате днес…. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Скорпион 

В петък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Доста работа Ви очаква през днешния ден, дори и да не Ви се нрави. Вести, свързани със семейството, ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Днес ще се чувствате подмладени. Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. Отваря се “зелена улица” за любовта ви, не се чудете, а действайте. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Стрелец 

Днесинтуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. С добре свършената работа ще дадете заявка за по-високо заплащане, ако не друго. Ако обаче срещнете уклончив отговор от ръководителите си не губете кураж, видимо сте ги накарали да размишляват във ваша полза. Любовна авантюра ще Ви отнесе в друга орбита и ще забравите за тревогите си. Ако искате да говорите за заем от банкова институция, на предварителен разговор при познати банкери няма да постигнете очаквания успех. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Козирог 

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Бъдете внимателни в действията си.

Водолей 

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Водолеите. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си. Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето Ви. Прекрасен ден, който да посветите на семейството си и на любимите си занимания. Ще се сблъскате с трудности, свързани са с хора, от които зависи по-нататъшната Ви успешна работа. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Риби 

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днес вечер се посветете на семейството си. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Времето е подходящо най-вече за рутинна работа и за изпълнение на обичайните Ви задачи и ангажименти. Избягвайте да влизате в конфликти с колегите на работното си място и се грижете добре за здравето си – заниманията със спорт ще Ви се отразяват благотворно. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за бизнес и за финансови дела. Намерете начин да се отпуснете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе