Дневен хороскоп за 22 март

Овен

Понеделник носи успех на Овните. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Днес вечер се посветете на семейството си. Установявате контакти с важни хора, с които впоследствие ще имате съвместна работа. Не е изключено леко да се объркате в собствените си твърде оригинални идеи. Печелившата тактика е да си изберете една от тях и да я стартирате без да споделяте или обсъждате намеренията си. Наблюдавайте ефекта и реакциите. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

YouTube

Телец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Не давайте пари на заем защото няма да Ви ги върнат. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за Вас. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Близнаци

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. По-скоро от колкото си мислите може да спечелите пари. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Добре би било понеделник да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Днес Близнаците са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Рак

В понеделник не се претоварвайте. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Ако го ударите на мързел и очаквате награда за добре свършена работа, ще останете разочаровани. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Не пренасяйте в къщи служебните си проблеми. Понеделник не е лош ден, а вашата стабилност е извън съмнение, но денят се оказва доста нервен за мнозина от зодията поради обособили се финансови противоречия. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

Понеделник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Днешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. Бизнес идеите Ви намират разбиране и подкрепа и до края на годината може да се радвате на признание и пари. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днес е време да си дадете почивка и да се порадвате на живота.

Дева

Понеделник носи успех на Девите. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. Днес ситуацията ще се промени, ще се разчисти пътят напред, ще се намери нужният подход и в любовните връзки. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Намерете сили да завършите работата си до обед. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Везни

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Любовните преживявания ще са повод за емоция. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Вършете си работата и се забавлявайте до колкото е възможно, вместо да мислите за чуждите грешки. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

Скорпион

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. Завършете дълго отлагана работа. Днес е ден за домашни дела. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. В интимния живот емоциите са смесени. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Стрелец

В понеделник не се претоварвайте. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Не прекалявайте с похапването. Не е разумно да вземате пари в заем. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Козирог

Понеделник не е еднозначен ден за Козирозите. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Заемете се с работата си и не се опитвайте да я прехвърляте на колегите си. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Вести, свързани със семейството ще Ви сплотят и съберат отново заедно. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Водолей

В чудесно състояние на духа са повечето от Водолеите през днешния ден. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. По отношение на деловите цели става въпрос за разговори с някого, чрез които ще стабилизирате позициите си, или ще уредите работа на ново място. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Днешният ден ще може да се окаже изключително спокоен за някои от представителите на зодията.

Риби

Понеделник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Рибите. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата Ви. Може да обърнете по-голямо внимание на работата, свързана с финансови институции, с кредити и заеми. Не се претоварвайте, грижете се добре за здравето си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Няма да Ви спестят похвалите, а и ще Ви зарадва парично поощрение. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе