Ивайло Хъневски от Възраждане: Въпреки мерките, ще бъдем близо до хората!

Вчера беше последният ден, в който кандидатите за народни представители можеха да направят отворена дискусионна среща,  кръгла маса или представяне, с което да имат възможност за задълбочен диалог с граждани и симпатизанти.

Срещи, които дават на избирателите възможността да придобият лични впечатления от хората, които кандидатстват за тяхното доверие. От днес това е невъзможно, въпреки че до изборите остават само две седмици и се очаква на 04.04.2021 г. българските граждани да направят своя информиран избор. Днес каналите за това намаляха с още един.

YouTube

В тази връзка, се обръщам към българските граждани. Сега ние, вашите избраници, имаме нужда от вас повече от всякога. Националните медии са непосилни за голяма част от кандидатите, дискусионните срещи са забранени, оставате вие. Всеки български гражданин, който иска да противостои на настоящите властници, нека се превърне в медия и да подкрепи тези, които е избрал, тези на които вярва, тези, които иска да бъдат негови представители в народното събрание.

Ние от Възраждане ще бъдем на площада във всеки ден, в който времето позволява, за да отговорим на възможно най-много от вашите въпроси. Въпреки мерките, ще бъдем близо до хората! Каквото зависи от нас, ще го направим, но в създалата се ситуация, без вас няма да се справим. Сега е ред на всеки български гражданин да отстои позицията си, като говори и представя избраната политическа организация на възможно най-много хора около себе си, като излезе и даде своя глас на 4-ти април, като стане доброволен застъпник на вота в изборния ден.

Ние продължаваме да приемаме лични срещи. Търсете ни чрез съобщения във Facebook страниците ни и на посочените телефони в нашия сайт: vazrazhdane.bg. Там може да разгледате нашите идеи, предложения и решения на важни за страната ни въпроси. Предлагаме ви заедно да повярваме в България и предизвикаме промяната с Възраждане – номер 5 в интегралната бюлетина.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

/Платена публикация/

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе