Дневен хороскоп за 23 март

Овен

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Градете планове за нови начинания, в които ще включите и семейството си. Бъдете активни в спорта. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Ще откриете за себе си чудесна перспектива, резултатите от работата Ви ще се подобрят и ще Ви донесат материални придобивки. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

YouTube

Телец

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството ви. Днешният ден за работа и други занимания и най-странното – няма да Ви тежи. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Бъдете внимателни в действията си.

Близнаци

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Не е изключено да получите интересни оферти за обща работа или бизнес. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Нуждата Ви от пари е голяма, но трябва да знаете, че допълнителни средства идват от допълнителна работа, oт основната си не очаквайте повишение. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Вторник със сигурност ще бъде доста успешен.

Рак

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Ще сте настроени по-скоро любовно, но щом Ви се обадят приятелите ще забравите всичко и ще тръгнете с тях, където Ви завее вятъра (малко неприсъщо за вас). Ангажирани сте с парични въпроси. Ще имате по-скоро домашни ангажименти и грижи около семейството. Днешният ден ще е добър за учене, за пътувания, както и да положите грижи за здравето си. Очаква Ви разнообразна работа и много срещи с делови партньори. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Лъв

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Предстои Ви повече работа и трябва да сте съсредоточени. Любовна среща или непристойна постъпка на партньора може да накара жените от знака да се почувстват разочаровани. Днешният ден ще е печеливш. Днес е ден за домашни дела. Физически сте добре, работете за подобряване на психическото си здраве. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Дева

Вторник може да се определи като труден и неприятен ден, за мнозина тъй като е свързан с кавги и противоречия. Може да се насладите на просперитета, парите може да потекат от всички страни към вас. Ако имате проблеми с колегите си, разрешете ги със спокойствие и такт. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Бъдете внимателни ако развивате успешен семеен бизнес, защото роднини искат да се присламчат и да работят с вас. Бъдете дипломатични и тактични.

Везни

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Любимият човек ще Ви прости мимолетния флирт, но не прекалявайте с търпението му. За предпочитане е да ориентирате усилията си към екипна работа дори и да сте много сигурни в себе си. Добре би било да се погрижите за здравето си. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете деликатни, но твърди.

Скорпион

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Скорпионите. Вторник ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Скорпион които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Бъдете добронамерени с хората от обкръжението си. Без компромиси от ваша страна ситуацията ще се изостри до крайност. Днешният ден не е благоприятен за работа с финанси и за бизнес, особено внимавайте, ако трябва да поемете риск. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Стрелец

Днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Ще се чувствате добре. За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Станете съпричастни към традициите на дома и семейството, като насочите енергията си и към благоустрояването му. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа утре ще се окаже илюзорна. Вашата сексуална чувственост и засилена емоционалност може да прерасне в конфликт с любимия човек, подходящи са нови ангажименти и делови отношения. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

Вторник може да се определи като благоприятен и хубав ден, но за да бъде наистина плодотворен, личната Ви активност при осъществяване на целите следва да е доминираща. Утрешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за пластични операции. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Близките ще Ви зарадват с мил жест. Утрешният ден е подходящ за спорт и за рутинна работа. Бъдете сдържани при разговори с непознати.

Водолей

Вторник ще е доста успешен ден за представителите на Водолей. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Оставете напрежението на отминалата седмица да се изпари. В интимната сфера Ви очаква приятна изненада. Може да решите успешно любовен проблем. Добре ще е през вторник да си насрочите срещи с приятели и да проявите внимание към екипната работа; денят е подходящ също за пътувания, контакти или работа, свързани с чужбина. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Риби

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Във вторник ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. До вечерта пред Вас ще се изправи стената на неразбирането в любовта. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Грижите за здравето ще Ви се отразяват благоприятно. Днешният ден ще е благоприятен за Вас предимно във финансово отношение. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе