Какво представляват самоходните пръскачки?

През последните години пръскачките в земеделието набират все по-голяма популярност. По вид тези земеделски машини биват самоходни и прикачни. Благодарение на тази техника, фермерите влагат в почвата своите торове и препарати за превенция и защита на растенията от капризите на природата, вредители, болести и плевели.

Как да изберем правилната самоходна пръскачка?

Преди внасянето на препарата за растителна защита, фермерът трябва да е наясно с някои възможности на техниката – оптималната височина на щангата над растенията, размера на капката, както и колко равномерно се разпределя работният разтвор, спрямо технологията, която се прилага в стопанството. Тайтън Машинъри България събра в кратък списък основните критерии, които е хубаво да погледнете преди да се сдобиете със своята нова пръскачка.

  • Мощност на двигателя;
  • Вместимост на резервоара;
  • Работна ширина на щангите;
  • Просвет на машините и ширина на колеята
  • Принцип и норми на пръскане
  • Дюзи;
  • Вид и дебит на помпата;
  • Екстри и опции за механизатора;
  • Гаранция;
  • Сервизно и следсервизно обслужване. 

Тайтън Машинъри България е официалният вносител на нидерландските самоходни пръскачки Agrifac – еталон в сектора за икономичност, ергономичност и екологичност.

Вижте всички модели от Agrifac

Побързайте да посетите сайта на Titanmachinery.bg, където може да откриете модели на една от световнопризнатите и прецизни марки в производството на растително-защитна земеделска техника в целия свят – Agrifac.

Разгледайте всички модели на марката и изберете перфектното решение за вашето стопанство. Няма значение дали ще използвате самоходната техника за третиране на зърно или пък зеленчуци – цвекло, боб, картофи, зеле дори и лук – Agrifac има решение за вашето стопанство!

Машините с марка Agrifac се отличават с изключителна прецизност. Те са проектирани, за да задоволят изискванията на съвременните стопанства, като е даден приоритет на високата степен на надеждност, качество на обработка, комфорт на оператора и опазване на околната среда.

Не се колебайте да се сдобиете с последно поколение самоходна пръскачка, която покрива всички изисквания за модерно земеделие!

Пишете ни още сега за своята нова самоходна пръскачка

Изпратете ни още сега онлайн запитване и получете специална и персонална оферта за коректна машина.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе