Дневен хороскоп за 25 март

Овен

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Овните са носители на силен късмет утре и ще вършат доста добра работа по делата си от професионален порядък. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. В сферата на финансите също се въздържайте от импулсивни действия и не харчете пари необмислено. Грижете се за спокойствието си. Проблеми се очертават и за тези, които ще насочат вниманието си в любовната сфера. Днес Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

YouTube

Телец

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Прекарайте повече време със семейството си, ако Ви е възможно да се приберете около обед, ако не е възможно заведете близките си на ресторант. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Може би няма да получите парите, които очаквате и това да Ви направи нервни и сприхави.Затова пък до Вас има хора, които Ви обичат и Ви подкрепят със съветите си. Имате работа, която не бива да отлагате ако искате да останете доволни от резултата впоследствие. В четвъртък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Четвъртък със сигурност ще бъде доста успешен.

Близнаци

Четвъртък ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Имате нужда от действие и затова точно днес ще предпочетете да запълните времето си с работа. Добре ще през утрешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Въздействащи сте и ще привличате погледите. А някои от Вас със сигурност ще поставят начало на нова любовна връзка. В четвъртък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Очертават се парични печалби от успешна дейност. В заключение Четвъртък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Рак

В чудесно състояние на духа са повечето от Раците през утрешния ден. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Ако имате работа, която трябва да завършите днес, не отлагайте присъствието си на работното място. Бъдете себе си без да се възгордявате от това. Това е особено важно, ако става въпрос за пари. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Лъв

Четвъртък отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Бъдете особено внимателни дали и колко да дадете на заем, защото може и да не Ви ги върнат. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Участието Ви в общите занимания е от изключителна важност и работата Ви ще получи висока оценка. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Дева

В четвъртък избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Ако решите да провеждате делови срещи и разговори или интервю за работа, или пък да наемете служители в своята фирма, направете го в утрешния ден. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Днес дайте инициативата на другите.

Везни

Четвъртък – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Нуждаете се от голяма сума пари, а никой не е склонен да Ви даде такава. От друга страна съветите на приятели няма да са надеждни. Всичко това прави периодът объркан и наситен с напрежение. Моментът не е подходящ за пътувания, за работа или контакти с хора в чужбина. четвъртък посветете на пълноценна почивка и на грижи за здравето – спазвайте правилен режим, създайте си полезни навици. Днес е по-добре да не пътувате.

Скорпион

Четвъртък не е еднозначен ден за Скорпионите. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Днес Скорпионите са сравнително организирани за деловата си изява, а някои дори демонстрират упорство. Жените от зодията се налага да преживеят напрежение, което може да се отрази на здравето им. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

Четвъртък ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Внимавайте какво приказвате и се постарайте да спечелите благоразположението на хората около вас. Бъдете по-премерени и недейте да кокетничите, особено ако се явявате на интервю за работа. Не е желателно да взимате пари на заем. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Също не се претоварвайте, защото здравето Ви може да пострада. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Козирог

Днес имате куп неща за вършене. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Не проявявайте неоснователна ревност, обуздайте чувството си за собственост. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още Ви имат доверие. Четвъртък не е лош ден за Козирозите, но се очертава и доста напрежение по въпроси от финансово естество. Днес всичко тръгва по вода.

Водолей

Четвъртък се оказва по-спокоен ден за представителите на Водолеи, а за някои денят дори ще е скучен, въпреки осъществените контакти в обществените среди, неангажиращите срещи с приятели или провеждането на делови преговори. Четвъртък е благоприятен ден за реализация на делови и лични цели и ще Ви радва с подчертан успех. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Партньорите Ви дават консервативния поглед, любимите Ви подтикват да създавате, да разширявате, да пръскате любов и светлина. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Намерете начин да се отпуснете.

Риби

В четвъртък внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Очаква Ви нова любов. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Днешният ден ще е подходящ за приключване на проекти и начинания, свързани с професионалните Ви и финансови интереси. Работата Ви ще е успешна, което няма как да не Ви зарадва в крайна сметка. Днес дайте инициативата на другите.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе