Дневен хороскоп за 27 март

Овен

Днес използвайте първата част на деня за планиране и за довършване на стари задачи. Задълбочената работа при изпълнение на поставените задачи ще даде добри резултати. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Доверието е по-ценно от злато. Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Телец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. С работа ще подобрите финансите си и ще си направите добра реклама. Избягвайте рискови операции с пари. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Добре би било събота да посветите на рутинни занимания и дела, както и да се погрижите за здравето си, следвайте полезните си навици, спазвайте добър режим, спортувайте. Близките също желаят да им отделите от времето си. Ако не друго, сетете се, че е събота.

Близнаци

В събота заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. На делова среща ще обсъждате детайли в организацията на работа и обмисляте включване на нови хора в изпълнението на задачите ви. Избягвайте рискови операции с пари. Очаква Ви нова любов. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Днешният ден ще е подходящ за домашни дела. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Рак

Събота е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорските си взаимоотношения. Днешният ден ще е финансово печеливш ден за мнозина. Събота е днес  , но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Обърнете внимание на екипната работа и се стремете да установите хармонични и балансирани отношения с хората около себе си. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Лъв

Днешният ден ще е силно активен. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Ден за изпълнение на ежедневните Ви рутинни ангажименти и за полагане на грижи за здравето. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Много силен ден за реализация на делови цели и за започване на работа от безработните, но възможностите Ви за успех не се ограничават само в сферата на деловата активност, а обхващат и лични цели. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Дева

Събота ще внесе известно вълнение сред Девите. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Не пропускайте предложение за разходка или дори пътуване сред природата. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. В интимния живот емоциите са смесени. В професионално отношение не се надявайте на нови делови предложения. Днес е важно да работите в синхрон с другите, иначе нищо няма да се получи както трябва.

Везни

Днешният ден ще е привидно труден, но и успешен. Ще си навредите, ако позволите да Ви измамят и решите да вложите парите си в губещи дейности. Имате нужда от действие и затова точно днес ще предпочетете да запълните времето си с работа. В събота може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Обърнете внимание на семейството си. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Скорпион

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Най-после ще имате възможност да започнете работа по осъществяването ѝ, затова не губите ценно време. Днешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Близките също желаят да им отделите от времето си. Грижете се за здравето си, избягвайте претоварванията – както емоционални, така и физически. Жените от знака ги очаква интересна среща. Не е изключен нов любовен роман или възраждане на стара романтична връзка. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Стрелец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Възможно е днес работата Ви да бъде разсейвана от странични лични отношения, но по-добре за Вас ще е ако не допускате това да се случи. Събота е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Стрелците. В събота ще Ви бъде добре, ако сте сред близкото си обкръжение. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Козирог

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Козирог. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Харчите пари за лични неща. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Общувайте и се движете повече. Добро време за отдих, за занимания с психология и за упражняване на водни спортове. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Водолей

Събота ще внесе известно вълнение сред Водолеите. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Събота е успешен за дейността ви, но ще е много ангажиращ. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. Ще Ви изненада новост от делово естество. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Риби

Днес ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Направете нещо полезно и практично за емоционалното и физическото си здраве. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Очаква Ви нова любов. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе