Дневен хороскоп за 29 март

Овен

В чудесно състояние на духа са повечето от Овните през днешния ден. Днес не се опитвайте да се намесвате в чуждите работи. Утрешният ден ще е удобен за активен труд и физическо натоварване. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Творческият подход в работата ще даде своите резултати. Благоприятен ден за разрешаване на въпроси от семейно и имуществено естество, за реализация в деловата сфера и за парични печалби. Днес Овните са психически устойчиви, което ги прави твърде стабилни.

Телец

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Част от зодията ще разрешат много наболял паричен или делови проблем. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Време е да се погрижите за здравето си: не прекалявайте с нищо, давайте си почивка, спазвайте добър режим. Добро време за бизнес дела, за работа с банки, с финанси и с всичко, свързано с тези сфери. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Близнаци

Понеделник, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отношенията Ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието Ви през този месец. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. На работното място не прекалявайте с претенциите си, породени от незавършена работа и не се дразнете от критиката, която е насочена с право към вас. В понеделник може да отделите време на дома си и на хората в него. Силно успешен ден, подчертаващ, че днес Близнаците ще реализират материален успех и парични печалби на задоволително ниво. Днес не е необходимо да се случва нещо важно.

Рак

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Рак. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. В деловата сфера се очертават доста неприятности, свързани с кавги и остри противоречия, мощни скандали с ярка агресия при някои и пречки от високостоящи. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Добри новини, свързани с по-младите членове на семейството ще зарадват всички. Ако обаче използвате парите като средство, за да влияете на други хора, разчитате на околните да Ви ги осигурят, вместо да работите, или пък залагате на съмнителни схеми, нищо чудно през следващите седмици да си имате проблеми. Бъдете конкретни и не бъдете твърде емоционални, нещата не винаги са лични или поне не толкова, колкото Ви изглеждат.

Лъв

Днешният ден ще Ви обещава големи промени в живота. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през утрешния ден. Не очаквайте парите, които се надявахте да получите днес. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Дева

В понеделник не се претоварвайте. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Жънете успехи само при условие, че си поставите реална и лесно осъществима цел, с която да привлечете към работата си и нови съдружници и партньори. В понеделник добре ще Ви се отразява плуването. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Очертават се парични печалби от успешна дейност. Днес трябва да избягвате споровете.

Везни

В понеделник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Препоръчително е да се погрижите за здравето си, като следвате добри навици и спазвате режим. Голяма част от Вас ще изберат да прекарат утрешния ден извън дома си, търсейки разнообразие. Тежък и напрегнат ден, който може да се окаже и печеливш за някои от зодията, но в условията на ярки противоречия и кавги.Пазете се от подлите действия на враговете си и бъдете много подозрителни към предложения за съвместна работа, особено с хора от кръга на слабо познати личности. Помогнете на близките си, ако искат финансовата Ви подкрепа, но бъдете умерено щедри и проверете за какво отиват дадените пари. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Скорпион

Понеделник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Бъдете дружелюбни и ще печелите симпатиите на околните, нещо повече, някои от тях ще направите свои приятели. Няма да се интересувате от нищо друго освен от парите. Днес нещата ще се развиват доста бързичко.Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре. Ако отлагате трудните занимания, те няма да станат по-лесни.

Стрелец

Понеделник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Бъдете аналитични и направете преглед на работата си и на своите грешки, защото не само колегите Ви са виновни. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Понеделник посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Бъдете внимателни в действията си.

Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този понеделник. Грижете се за здравето си – добре ще Ви се отразят почивка и водни спортове или процедури. Имате право да опресните знанията си в област, която е свързана с Вашата работа. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. Очаква Ви нова любов. В днешния ден Ви очакват нови предложения.Не бързате да инвестирате получените пари. Ако не друго, сетете се, че е понеделник.

Водолей

Понеделник ще е доста успешнен ден за представителите на Водолей. В интимната сфера Ви очаква приятно събитие, не е изключено да решите благоприятно любовен проблем. Не се изкушавайте от ненужни, но лъскави неща, сега не трябва да харчите пари. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Бъдете внимателни ако работите с машини и инструменти и не се ядосвайте, ако компютъра Ви отказва от време-на време. Понеделник носи изпитания и предизвикателства.

Риби

Голяма част от Вас днес ще бъдат в непрекъснато движение. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Напрегнатата небесна конфигурация в понеделник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Важен ден за печалба. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Бъдете по-търпеливи с хората и се вслушвайте в предложенията им. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Върни се горе