Продължава рехабилитацията на улици в Кубратско

Снимка: Община Кубрат

Строително-ремонтните дейности на улици по населени места в Кубратско продължават, съобщават от община Кубрат.

На терен работата проследи Кметът Алкин Неби. Общинският кмет инспектира ремонтната дейност в село Звънарци и лично разговаря със живеещите в селото. Хората изказаха сърдечни благодарности към Общинското ръководство и ремонтните екипи.

YouTube

Снимка: Община Кубрат

„Освен в село Звънарци, ремонти на компрометирани улици ще се извършат и във всички други населени места на общината. Тук искам да подчертая обаче, че не е редно да се спекулира в социалните мрежи за това как се асфалтират улиците. Факт е, че асфалт се полага единствено на улици, на които никога не е имало асфалт и на такива, които са в окаяно състояние. Целта ни е жителите по селата да се придвижват спокойно по улици, а не в кал, защото хората в селата са предимно възрастни и за тях трябва да се полагат грижи“, заяви в Звънарци кметът Алкин Неби.

Кубратският кмет допълни още, че асфалтирането се извършва коректно и с предварителни разговори с хората по населените места. Припомняме, че ремонтите на улици в Кубратско се осъществява изцяло с финансови средства на Община Кубрат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе