Кметът на Исперих поздрави всички лекари, медицински специалисти и здравни работници

По случай Световния ден на здравето, кметът на Исперих инж. Белгин Шукри излезе с поздравителен адрес към всички лекар и работещи в здравната сфера.

7 април – Световен ден на здравето

YouTube

Ето и пълният текст на поздрава:

Уважаеми лекари, медицински специалисти и здравни работници,
С уважение, с респект и с благодарност се обръщам днес към Вас, за да поднеса искрените си благопожелания по случай Световния ден на здравето и професионален празник на всички, заети в сектора.
За втора поредна година празникът Ви е различен – изправени пред предизвикателството КОВИД – 19, в условията на глобална криза и в неизвестност за утрешния ден. В тези трудни дни на изпитания Вие продължихте да изпълнявате безусловно своя дълг и доказахте, че за Вас Хипократовата клетва е не просто емоционален ритуал, а професионален закон. Днес всяка човешка надежда е отправена към Вас и всички ние – жителите на община Исперих, ценим високо Вашите всеотдайност, професионализъм и жертвоготовност, посветени на опазването на ценността на човешкия живот.
Уверявам Ви, че и занапред Община Исперих ще продължи да откликва на проблемите, които стоят пред здравеопазването на местно ниво.
Искрено Ви пожелавам здраве, силен дух, устойчивост и кураж – в името на Живота!
Честит празник!
Инж. Белгин Шукри
Кмет на Община Исперих

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе