Дневен хороскоп за 16 април

Овен

В петък отделете време за приятелите си и за хобитата си. Възможно е да дадете пари на свои близки. А колко влюбени ще се чувствате днес. Полагайте превантивно грижи за здравето си – проявявайте умереност. Прекалено напрегнати сте в работата си днес, затова се постарайте вечерта да си осигурите нужното спокойствие. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени.

YouTube

Телец

Днес интуицията Ви е особено изострена, използвайте я по предназначение. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Направете нещо специално за семейството си, покажете им, че държите на тях. В следващите два дни ще спечелите предимства и пари, но след това Ви чакат неприятни изненади и отхвърляне. Работата Ви през този месец ще е изключително напрегната, но ще завършите периода с прекрасни резултати. Не само, че ще сте се справили със задачите си, но ще получите и някаква малка награда за усилията. Близки ще са Ви и стремежите към удоволствия и любов. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Близнаци

Петък носи успех на Близнаците. Семейството Ви също има определени изисквания към вас, с които трябва да се съобразите. Приемете я като признание за положеното до момента старание и добра работа. Днешният ден ще е благоприятен за реализация на парични цели. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Рак

Петък е твърде ползотворен ден и ще радва Раците със значителен успех и предимства при осъществяване на целите в различните социални сектори. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. По отношение на деловата си работа за предпочитане е да провеждате важните срещи и начинания днес, а не да ги отлагате за друго време. Утре денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Утре дайте инициативата на другите.

Лъв

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. В днешния ден се чувствате отпаднали и преуморени, но ще сблъскате с непредвидени трудности у дома преди да тръгнете за работа. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Обърнете внимание на децата и на любимите си хора. В петък може да обърнете по-голямо внимание на партньорските си отношения. Бъдете активни, ако се налага да предприемате промени свързани с финансовата Ви стабилност. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Дева

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Бъдете активни в спорта. Бъдете добронамерени и простете на хората, които са Ви засегнали. На всичкото отгоре някой в последния момент ще Ви окаже съдействие и ще успеете да си свършите работата. Оживление има и в любовта, а за някои събитието е много специално. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Днес просто е такъв ден.

Везни

В петък не се претоварвайте. Работата Ви днес ще е напрегната, но ползотворна. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Съхранявайте старателно документите и парите си. Днес  е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Скорпион

Днес девизът на деня е да се прави всичко внимателно, да не се вършат грешки и всичко да се извършва своевременно. Не пренасяйте лошото си настроение върху любимия човек. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание. Не допускайте конфликт в семейството да Ви съсипе днешния ден и настроението. Утре е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Помислете за нови възможности за работа. Бъдете много внимателни към жена, която се опитва да Ви предлага големи неща, но нищо няма да излезе от това.

Стрелец

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Стрелци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Късметът е с Вас и в любовта. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Въпреки това работата Ви ще е успешна. Вие не можете да спестявате, имате ли пари, харчите. Утре повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Козирог

Петък говори за много удобства, а преобладаващата част от Козирозите са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Даже и да не носи пари веднага, след време може да сте много доволни от своята прозорливост. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Грижете се добре за здравето си, не прекалявайте с нищо. Домакинската работа може и да изостане, но за това пък настроението Ви със сигурност ще е ведро. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Водолей

Голям процент от Водолеите са подвластни на отлично настроение в петък, но ако пожелаете да се насите с присъствието му, едва ли ще Ви е невъзможно. Всичко ще Ви изглежда интересно и ще правите нещата с желание.Но най-хубав е денят за любов и радост, пречупете нещата през тази призма и светът ще стане по-светъл. Утре обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Професионалните Ви ангажименти вървят по план, нищо свързано с работата Ви няма да Ви тревожи. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Разбирателството в семейството ще направи денят Ви такъв, каквато отдавна Ви се иска да бъде. Днес просто е такъв ден.

Риби

Петък е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Днешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. На дневен ред ще са финансовите въпроси и най-вече как да се справите със сметките и същевременно да Ви останат пари за после. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Здравето няма да Ви създава проблеми, не приемайте всяко неразположение за признак на болест. В заключение Петък не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе