Кубратчанка с впечатляващи пол денс умения на „България търси талант“ (ВИДЕО)

Снимка: "България търси талант"

Адриана Димитрова показа грация и изящество, а с уменията си по пол денс зашемети журито на „България търси талант“. Тя получи 4 „ДА“.

“Гледах всеки един елемент. Имаше много трудни неща, които обаче изглеждаше, че ги правиш с лекота. Наистина беше перфектно!”, каза Славена Вътова за кубратчанката.

YouTube

Адриана е на 23 години и е родена в Кубрат. В момента живее в София и е инструктор по пол денс.

“Надявам се с участието си да представя по-различно усещане, емоция и съчетание“, споделя Адриана.

Снимка: poledance-bg.com

Адриана започва танцовото си развитие още в ранна детска възраст. Три години се занимава със спортни танци, но търсейки разнообразие, започва да опитва и други стилове като джаз, модерен балет и хип хоп. Въпреки широкия танцов спектър, тя усеща, че има нужда от по-високо физическо натовартане и именно в пол денса открива идеална възможност да съчетае танцовите си умения със сила и развитие на гъвкавост, координация и грация. Ади е част от трупата на театър БХАЛГ и участва в различни театрални представления. В свободното си време обича да ходи на партита, където да поддържа ритъма със салса, бачата, кизомба. Като инструктор по пол денс мисията й е да предаде знанията си по забавен и креативен начин, да докаже на себе си и учениците си, че дори усвояването на сложни акробатични елементи може да е забавно.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе