Дневен хороскоп за 4 май 2021

Овен

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Днешният ден ще е чудесен за Вас и за Вашите близки. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Новини свързани с работата Ви може да Ви накарат да преразгледате плановете си за близките седмици. Напрегнатата небесна конфигурация в вторник сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

YouTube

Телец

Вторник е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Печеливши от цялата работа ще сте самите вие, защото ще усвоите тънкостите на две различни по рода си дейности. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Объркани сте емоционално. Парите няма да са Ви проблем. Днес ще се чувствате подмладени.Главната Ви задача е да не губите мярката в този случай, защото може сериозно да увредите на здравето си “младежките” си изпълнения. В заключение Вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Близнаци

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Грижете се добре за здравето си, почивайте си достатъчно. Голяма ще бъде радостта Ви от предстоящо събитие. Благодатен и плодоносен, вторник предоставя на Близнаците значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днес всички от зодията следва да действат мобилизирано и активно.

Рак

Вторник говори за много удобства, а преобладаващата част от Раците са склонни да се съобразят с тях и ще демонстрират въздържаност.В много случаи дори и чиста енергия. Предстоят Ви много задачи, затова ще пристъпите делово към работа и по-малко ще се впечатлявате от приказките на другите. Любовта е до Вас – протегнете ръка и я докоснете. Забравете за служебните си проблеми, повече мислете за дома, семейството и себе си. По всички въпроси от парично естество следва да действате много внимателно, защото денят предупреждава за губеща тенденция.Все пак добронамереното Ви отношение към предложение за сътрудничество ще постави началото на общ бизнес или друга интересуваща Ви дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. А и нужно ли е да свършите всичко днес ?

Лъв

Вторник е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Лъвовете. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Природата ще Ви зарежда с енергия, а семейството с топлина и подкрепа. Възможно е да дадете пари на свои близки. Бъдете искрени с партньорите си и не се опитвайте да им отнемете личната територия. Вторник е печеливш и особено благоприятен за контакти, споразумения и преговори. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Дева

Вторник ще е доста успешнен ден за представителите на Дева. С малко пари можете да постигнете много. Днес в любовен план е потребно да стоите настрана от всякакви клюки и интриги. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите.Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Бъде съобразителни и не се отпускайте, предстои да вземете важни решения, свързани и със семейството ви.Опитът показва, че диалогът е важен и помага. Днес обърнете повече внимание на здравето си. Дори да нямате сериозни проблеми е необходимо да бъдете предпазливи. Очаквайте неочакваното в тази област – може да получите повишение, да се открие възможност да се изявите по нов, различен начин или дори нещо още по-радикално – да започнете напълно нова работа. Помислете по въпроса как да изкарате повечко пари отгоре. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Скорпион

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да Ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

Днес сте с променливо настроение. При Вас важните събития през този месец ще се случват в дома и семейството – те може да касаят отношения с близък човек или, в по-практичен план – да започнете ремонт вкъщи, дори да вземете решение да си купите нов дом. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Бъдете внимателни ако оформяте финансови документи, ако са свързани с предстоящи инвестиции в нови проекти. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Днешният ден е с по-напрегната планетна конфигурация – ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които Ви зареждат и релаксират. Гледайте на грешките си, като на възможност да се усъвършенствате и да продължите напред.

Козирог

Във вторник е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Това може да е свързано с пари или с общи задължения и отговорности. Мисълта Ви е ясна и бърза и ще впечатлите околните с нестандартните методи, които сте готови да приложите в работата си. Не пренасяйте в къщи своите недоволства и душевни терзания. Грижете се добре за здравето си – това може да стане, ако следвате полезните си навици и спазвате здравословен режим. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този вторник. Днес ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Радостни новини свързани с дома, децата и семейството. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. Ще се чувствате добре.За да се радвате на добро здраве, стремете се към умереност в поведението си и поддържайте баланс. Пътувайте, но само ако няма да объркате деловите си плановете и да изостанете с работата си. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Риби

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днешният ден ще е успешен за работещите в сферата на търговията. Днес е ден за домашни дела. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Днес трябва да избягвате споровете.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе