Исперих почете 6 май пред паметника на Свети Георги

В днешния Ден на храбростта и Празник на Българската армия ръководството на Община Исперих, колективът на Исторически музей – Исперих, представители на общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, общински съветници и граждани поднесоха венци и цветя пред паметника на Свети Георги в парк „Владимир Друмев“ в знак на почит и признателност към загиналите за свободата и независимостта на България.

YouTube

Слово по случай празника пред присъстващите произнесоха кметът Белгин Шукри и председателя на Общинската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва Стоян Стоянов. „С почит и с уважение пожелавам Свети Георги да донесе във всеки дом здраве, вяра и благоденствие. Нека светецът закриля всеки жител на тази община, нека вдъхва смелост и увереност на исперихчани“ завърши своето обръщение кметът Белгин Шукри.

Музикален поздрав към всички присъстващи поднесоха момчетата от детска вокална група „Теменуга“ Георги Димитров и Йордан Аргилов. В празничната програма участие взеха ученици и младежи от Клуба по художествено слово към НЧ „Съзнание 1891“ – гр. Исперих.

ИСПЕРИХ ПОЧЕТЕ 6 МАЙ ПРЕД ПАМЕТНИКА НА СВЕТИ ГЕОРГИВ днешния Ден на храбростта и Празник на Българската армия…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Thursday, May 6, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе