Преди Лудогорец – Локомотив (Пловдив)

Снимка: ludogorets.com

Лудогорец посреща отбора на Локомотив (Пловдив) в мач от ХХVIII кръг на еfbet Лига. Срещата ще се играе на 8 май (събота) от 17:45 часа на „Хювефарма Арена“ в Разград и ще бъде ръководена от Ивайло Стоянов с асистенти Иво Колев и Костадин Тановчев. Четвърти съдия е Ивелин Занев, а съдийски наблюдател Георги Славов.

Лудогорец покани „златните“ си треньори

YouTube

Лудогорец са на върха във временното класиране с актив от 67 точки и вече са сигурен носител на титлата в първенството. В последните си 5 мача разградчани записаха 5 победи. Отборът на Локомотив (Пловдив) заема временно 3-ото място в класирането с 52 точки и в последните 5 кръга има 4 победи и загуба.

Горан Брегович и Галена идват за десетата купа на Лудогорец

До този момент Лудогорец се е изправял 5 пъти срещу отбора на Локомотив (Пловдив) в еfbet Лига. В 3 от срещите помежду им „орлите“ са се поздравили с победата, а в останалите две имат равенство и загуба. Общата голова разлика в тези мачове е 14:7 в полза на шампионите.

Затварят движението около стадиона в Разград утре

Лудогорец и Локомотив (Пловдив) са се срещали и в мачове за Купата на България. През годните двата отбора са излизали 5 пъти един срещу друг. 2 пъти в 1/4 финалната фаза на турнира, 2 пъти на  полуфинал, а през 2012г. играят за трофея като Лудогорец побеждава с 2:1. В останалите мачове за Купата на България разградчани имат 3 победи и загуба.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе