Днес кметът на Исперих ще открие Пролетния панаир в града

Освен с традиционните майски прояви, празникът на град Исперих тази година ще бъде отбелязан и с панаир, който ще предложи много развлечения и изненади за всеки вкус и всички възрасти.

YouTube

С приветствие към жителите и гостите на Исперих кметът Белгин Шукри ще обяви официалното начало на Пролетния панаир утре в 20 часа на Градския стадион. Концертната програма ще започне с музикално изпълнение на Георги Димитров от детска вокална група „Теменуга“ – гр. Исперих.

След това посетителите на панаира ще забавляват атрактивните музиканти от духов оркестър „Виво Монтана“. В четиридневната културно-музикална програма участие ще вземат още децата от танцова школа „Фортисимо“ към Творителница „Да Винчи“ – гр. Исперих, любимката на всички тийнейджъри Дара, фолклорният танцов състав при НЧ „Родолюбие – 2006“ – с. Айдемир и камерна гайдарска група „Чавдарчетата“ – гр. Силистра, Джина Стоева и Райна.

На територията на панаира ще бъдат разположени търговски обекти с хранителни стоки, скара и бира, различни видове атракциони – въртележки, виенско колело, гондола, батути и др.
Събитието ще се проведе в периода от 21-24 май.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе