Десетки исперихчани посетиха откриването на пролетния панаир в Исперих

Снимка: Община Исперих

Снощи /21 май/ на Градския стадион в Исперих кметът Белгин Шукри откри Пролетния панаир в Исперих. В навечерието на празника на града той поздрави присъстващите, като ги увери, че Община Исперих ще продължи да търси решения по всички важни въпроси, които касаят добруването на жителите й.

YouTube

„Вярвам, че всички ние ще продължим да живеем и да работим в дух на толерантност и разбирателство, защото всичко хубаво постигаме, когато сме заедно“ – подчерта градоначалникът и пожела на всички приятни емоции и много веселие по време на панаирните дни.

Снимка: Община Исперих

Многобройна публика от граждани и гости на Исперих бе привлечена от откриването на панаира и прекрасния концерт, който изнесе духов оркестър „Виво Монтана“. Музикален поздрав към исперихчани отправи и Георги Димитров от вокална група „Теменуга“ – гр. Исперих.

Снимка: Община Исперих

Вечерта бе съпроводена с много игри и забавления, които водещият Монти организира за най-малките гости на събитието.

Днес от 19:30 часа сцената на панаира обещава да бъде още по-пъстра и колоритна, защото на нея ще излязат децата от танцова школа „Фортисимо“ към Творителница „Да Винчи“ и идолът на всички тийнейджъри – Дара.

Снимка: Община Исперих

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе