Откриха традиционния панаир в Кубрат

Кметът на Община Кубрат Алкин Неби откри традиционния панаир в град Кубрат, съобщават от Общинската информационна служба в града.

YouTube

Поздравления към жителите и гостите на Кубрат градоначалникът отправи снощи на открита сцена, на която гостува известният и обичан идол на младите поколения Денис Теофиков. От сцената кметът Неби благодари на всички гости за това, че са избрали да посетят известният в региона, страната и вече в чужбина панаир в гр. Кубрат, като пожела на всички отлично настроение и много веселие. Тази година Кубрат празнува 110-ото издание на пъстрият панаир, въпреки че вече съществуват исторически данни, че увеселителното тържище по този край води началото си още от самото начало на XX-ти век.

От своя страна изпълнителите благодариха за любезното домакинство на Община Кубрат и споделиха пред многобройната публика, че общините в страната не са много с толкова открито и добро ръководство, визирайки кметът Неби и това, че той е сред хората. Подобен панаир в Кубрат се провежда за първи път, тъй като тази година той е по-пищен и снабден с нови атракции. Ще припомним, че поради пандемията с COVID-19 миналогодишното издание не се проведе, но пък за сметка на това тази година събитието изненадва със стилна визия, нови атракциони, обновена фууд зона и страхотна музика на живо.

За първи път „Пролетен панаир – Кубрат 2021” има своя сцена, която ще бъде изпълнена със звездно присъствие в последните вечери от мероприятието. Гостите на панаира ще могат да се насладят още на изпълнителите Adnan Beats & Denis, Славка Калчева, Монти и Петя Алекса, а от 20.00 ч. на 24 май ще се състои и празничен концерт на площад „Възраждане“ в центъра на Кубрат със специалното участие на певицата Дара. Организаторите обещават много емоции и приятни изненади.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе