В Кубрат наградиха млади таланти и шампиони

Кметът на Община Кубрат, Алкин Неби, награди изявени спортни шампиони и една талантлива бъдеща звезда от град Кубрат. Талантливата Росиана Няголова, възпитаничка на читалищната музикална школа в общинския център, спечели златен медал от старопланинския събор „Балкан-фолк 2021“ във гр. Велико Търново. Награда, поздравления и пожелания за бъдещи успехи певицата получи лично от кмета г-н Неби.

YouTube

Срещата с победителите се проведе в Заседателната зала на Община Кубрат в присъствието на кубратския градоначалник, председателят на Общинския съвет Хюсеин Юмеров, директорът на Дирекция „Специализирана администрация“ Стефан Калинов, завеждащият отдел „Просвета и култура“ Здравко Вутов, секретарят на читалището Гинка Денчева и треньорът Илиян Илиев.

Младите хандбални надежди, с наставници Йордан Джипов и Илиян Илиев, успяха да сломят съпротивата на всичките си съперници, завоювайки шампионската титла на държавния финал по хандбал за момчета до 11-годишна възраст, състоял се в град Горна Оряховица. Днес шампионите показаха своите медали и шампионски отличия, сред които бе и Националния трофей, който ще заеме достойно място във витрините на кубратската спортна слава. Като награда за отличната победа Община Кубрат ще осигури за победителите приятен престой в тренировъчен лагер.

На срещата и децата поднесоха вълнуваща изненада за кмета Неби. Той получи специален медал от тях в израз на уважение и благодарности към ръководството и администрацията на Община Кубрат.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе