Стотици деца се забавляваха с любимите си герои в Кубрат

Много малчугани се включиха в детския празник, който се проведе днес в спортната зала на град Кубрат, посветен на 1 юни – Международния ден на детето – съобщават от Община Кубрат.

Гости на празника бяха стотици малчугани от детските градини в града и общината, и базите към тях, водени от техните преподаватели и възпитатели. На детското тържество в лудогорския град присъстваха още заместник-кметовете на Община Кубрат – Жениер Пойраз и Мирослав Йорданов, представители на Общински отдели към администрацията на кмета Алкин Неби – Стефан Калинов и Здравко Вутов, директори на градини, много родители, близки и граждани. Тържеството откри с приветствие към празнуващите зам.-кметът Женифер Пойраз.

YouTube

„Честит празник, мили деца! Усмихвайте се, забавлявайте се, правете нови открития, бъдете търсещи и любознателни! Нека слънцето над вас свети по-силно и да не спирате да вярвате в чудеса. Пожелавам Ви да бъдете винаги заобиколени от любовта и грижите на вашите родители, и разбира се, да имате истински приятели до себе си!“, каза в обръщението си към малчуганите г-жа Женифер Пойраз.

За забавата на малчуганите, в Спортна зала „Кубрат“, се погрижи обичаната Аниматорна група „Веселяците“ от град Русе, които представиха любимите герои на децата от вълшебните, анимационни и филмови светове. Заедно с децата се забавляваха приказната Елза, невероятно силната Пипилота Виктуалия, или както всички я знаят като Пипи Дългото чорапче, железният човек от света на „Marvel Studios“, Спондж Боб Квадратни гащи и много други обичани герои.

По повод днешния празник, кметът Алкин Неби, също поздрави децата, като им пожела да бъдат най-вече здрави, енергични и безкрайно щастливи. Ето какво се казва в обръщението на г-н Неби:

„Мили деца! Честит 1-ви юни – Международен ден на детето! Този ден е най-слънчевият, най- веселият и жизнерадостен празник, защото е посветен на Вас, децата от целия свят. Вашите усмивки, светлинките в детските Ви очи, правят този ден вълнуващ и незабравим и за нас, възрастните. Вие сте най- хубавият подарък в живота ни, нашето бъдеще, нашата надежда и вяра в доброто и красивото. От сърце Ви желаем да не губите детското си очарование, своята искреност и нека винаги да има слънце в живота Ви! Бъдете здрави, енергични и безкрайно щастливи. Изживейте своето детство безгрижно, с много мечти, смях и приятели! Весел празник!“, казва в обръщението си към малчуганите кубратският градоначалник.

Пресслужбата на Община Кубрат също се присъедини към пожеланията за децата.

„Мили деца! Нека детството Ви бъде изпълнено с усмивки и незабравими моменти! Бъдете здрави, любознателни и заредени с неизчерпаема енергия! Нека игрите и делата Ви бъдат щастливи и добри, в спокойствие и обич, за да израствате като достойни жители на община Кубрат и нашата мила Родина – България!“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе