Стартира второто издание на фотоконкурса „Моето щуро, различно лято“ към Община Разград

Стартира второто издание на фотоконкурса „Моето щуро, различно лято“. Творческата надпревара се организира от Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към Община Разград. Първото издание на конкурса беше през лятото на 2020 г. и предизвика голям интерес сред тийнейджърите, които обичат фотографията. Участваха близо 60 фотографи, не само от община Разград, а и от София, Варна, Шумен и родопското село Устина.

Новост във второто издание е въвеждането на още един раздел, освен отделни фотографии, малките фотографи ще имат възможност да участват и с фоторазказ от между 3 и 5 снимки. Може да се участва едновременно и в двете категории. Другата новост е увеличението на общия награден фонд, той вече е 1000 лева.

Фотоконкурсът е в три възрастови групи: 7-10 г.; 11-14 г. и 15-18 г. Сред изискванията към снимките са: максимална резолюция на фотографиите, ясни послания, позволена е обработка на яркост и контраст, не се допускат колажи, графики и ретуширане, както и дати и надписи по снимките.

Фотографите имат на разположение почти цялата ваканция, за да изберат най-добрите си кадри за участие, срокът за изпращане на снимките е 10 септември 2021 г., а мейлът: [email protected]. Творбите трябва да се придружени със следната информация: трите имена на участника, училище, клас, име на творбата, телефон за обратна връзка.
За справки и подробности малките фотографи и техните родители могат да се обадят на тел. 084 661397 и 0892603026.

 

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе