Дневен хороскоп за 7 юли

Овен

Сряда е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. сряда посветете на учене, на пътувания, на срещи и разговори, на създаване на нови контакти. През сряда ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Имате сили и сте изпълнени с желание за работа, но сте преуморени и сякаш сте готови да се откажете от възможността да спечелите добри пари. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Предстои Ви ден на емоции, изискващ задължителен анализ на работата Ви до момента.При необходимост потърсете помощта на близките си и на Вашите колеги. Бъдете дипломатични и тактични, Овни.

YouTube

Телец

Сряда бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела утре, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Пригответе се за рутинна работа, но и за трудности, които сами ще предизвикате. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Днешният ден ще може да е по-напрегнат, така че си дайте необходимата почивка и отделете време за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Близнаци

Днес сте с променливо настроение. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. Практичната Ви душа не може да стои спокойна, като знае колко много работа има да се върши. Движете се повече – възможни са и кратки пътувания. Имате творчески период. Продуктът, които може да създадете е достатъчно качествен за да Ви донесе слава и пари. Извисете се над дребните неща и дайте предимство на по-хуманните си цели.

Рак

В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днес денят ще е напрегнат – не е време да разрешавате финансови проблеми и да стартирате нови проекти. Склонността Ви към флиртове може да подведе другия човек, бъдете ясни в несериозността на намеренията си. Грижете се добре за здравето си и избягвайте да се въвличате в конфликти. Посветете времето си по-скоро на почивка и отдих отколкото на работа, освен ако тя не е свързана с творчество, медии или спорт. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

Бъдете отговорни към своите постъпки. Нагласата ви, че ще се занимавате със самостоятелна работа днес ще се окаже илюзорна. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Утрешният ден ще е подходящ за бизнес и за разрешаване на финансови въпроси. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през днешния ден. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Дева

Сряда може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от Девите. Не прекалявайте с изискванията към колегите си, за да не им досадите. Отново основната Ви грижа ще са парите, колкото и да Ви е неприятно. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Везни

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Вашата коректност на работното място ще Ви дари уважението на колегите ви. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. Сряда е ползотворна в професионален, финансов и личен план за Везните. Днешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Бъдете оптимисти.

Скорпион

Сряда – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома ви. В сряда добре ще Ви се отразява плуването. Имате пари, не търсете повече. Ако искате да постигнете целите си днес, то дистанцирайте се от хора, които мрънкат, капризничат и Ви занимават със себе си. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Ако не друго, сетете се, че е сряда.

Стрелец

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Днес всяка работа, свързана с кариерата и професионалната Ви реализация е полезна и Ви носи добри перспективи за бъдещето. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Ще получите вест за парично възнаграждение, което ще Ви зарадва в началото на следващата седмица. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Гледайте ведро към нещата от живота, предстоят Ви още толкова задачи, които не бихте могли да свършите, ако се хабите за всяка подробност.

Козирог

В сряда отделете време за приятелите си и за хобитата си. Днешният ден ще е подходящ да направите промени в обкръжението си. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. През сряда внимавайте да не възникне неразбирателство в партньорските Ви взаимоотношения. Днес не бързайте – в противен случай бъдете готови да платите с нерви и пари. Не оставяйте любовта да си отиде, имате сили да я спрете. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Водолей

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този сряда. Днешният ден ще не е подходящ за пътувания, за работа и контакти с чужденци. Днес  ще сте много приятна компания за общуване и особено ще Ви върви в любовните връзки. Пазете силите си и не влизайте в излишни пререкания, оставете си време и за себе си.Умората няма да се отрази добре на самочувствието и здравето ви. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Риби

Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Повечето от Вас утре са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви.Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. Не пренебрегвайте физическото си и психическо равновесие, ако искате да имате успешни реализации. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Днешният ден ще е подходящ и за големи покупки. Една среща предстои да се превърне в романтично увлечение или в истинска любов. Ако отлагате трудните занимания те няма да станат по-лесни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе