Владислав Стоянов даде ценни съвети на младежи

Един от най-добрите родни футболни вратари Владислав Стоянов подкрепи проекта „Младите хора – Бъдещето на България – отговорни и активни“ на Асоциация „Докосни дъгата“ и Министерството на младежта и спорта по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от Закона за хазарта за 2021 година. Стражът, превърнал се в кошмар за световната звезда Кристиано Роналдо, хващайки две негови дузпи, се срещна с младежите, участващи в тренинга „Мисия Здраве“ в СОК „Камчия“.

YouTube

Пред тях той сподели любопитни подробности за своята кариера – разказа както за звездните си мигове с фланелката на Лудогорец в европейските турнири и националния отбор, така и за трудните моменти, които не са били никак малко. Владо Стоянов изтъкна пред младежите ползите от спортуването и посочи важни аспекти от здравословното меню, на което самият той е залагал през активната си кариера на футболист.

Младежите слушаха с огромен интерес съветите на футболния си любимец, задаваха различни въпроси и му пожелаха успех в новото амплоа на футболен скаут на 10-кратния шампион Лудогорец.

Срещата в Музея на спорта в СОК „Камчия“ завърши с куп автографи и снимки за спомен, като Владислав Стоянов зарадва момчетата и момичетата с подаръци – фен артикули на „орлите“.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе