Дневен хороскоп за 7 август

Овен

Събота ще сблъска много от представителите на Овен с нови преживявания. В процеса на работа ще се наложи да правите и компромиси, колкото това да не Ви се хареса. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото ще се наложи да покривате неотложни разходи. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. Бъдете склонни към отстъпки в личен план, в противен случай рискувате да обтегнете отношенията си с човек, на когото особено държите. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

YouTube

Телец

Събота ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Грижете се добре за здравето си, избягвайте да се обременявате както физически, така и емоционално. Днешният ден ще е благоприятен да подобрите отношенията си с близък човек. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството ви. Не се увличайте по хазартни игри и не давайте пари на заем. Добрата организация ще Ви позволи да се справите с работата си днес, имате опит с подобна натовареност и ще придвижите делата си. Днес е по-добре да не пътувате.

Близнаци

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Всичко случващо се в живота Ви на този етап е като тайно сбъднато желание, допълнителна възможност за печалба или някаква доста изкушаваща паралелна възможност- за доходи, парични постъпления по един неочакван начин и/или вследствие на скрита опека, включително и от лица извън близкото Ви обкръжение или пък тенденциите са за нова любов, но не явна по различни поводи. Днешният ден ще не е подходящ за професионални изяви и за бизнес. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Жените от знака може да имат любовно разочарование, поради завишените си очаквания. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Рак

Бъдете отговорни към своите постъпки. Влагате желание в работата си и това ще си личи по резултатите. Доволни сте от постигнатото, но това не Ви прави по-малко внимателни и към околните. Любовта върти света, но ако Ви завърти главата става зле за бизнес начинанията или най-малкото не стават според плановете. Разговорите за пари са трудни. Обърнете внимание и на хората в дома си. Грижете се за здравето си, бъдете умерени. Бъдете внимателни в действията си.

Лъв

Днешният ден ще е наситен с положителна енергия, която ще оказва своята подкрепа през целия ден. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Днес вечер Ви предстои емоционална среща с любовта. Това се отнася до осъществяването на деловите задачи, паричните печалби и целите, свързани с обществени среди, влиятелни личности и административни инстанции. Звездите Ви съветват, че е по-благоприятно за Вас е да не се занимавате с колективна работа, успех Ви носи само индивидуалното занимание. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

Събота е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Най-добре ще е, ако утре се погрижите за здравето си и се стараете да поддържате добри отношения в колектива, в който се намирате. Проблемите на работното Ви място създават напрежение в семейството, но и сред колегите ви. Ако имате някакви любовни недоразумения днес ще успеете да ги изясните. Днес Девите ще насочат вниманието си към контакти в социалната сфера. Днес дайте инициативата на другите.

Везни

Събота бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Днес вечер късметът ще Ви следва и в любовта. Събота ще Ви зарадва с хубава делова новина. В тази връзка ще Ви се наложи да предприемете бързи реформи. Често става въпрос за служебно повишение или смяна на работата. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Добре ще е да се погрижите за здравето си, като не се претоварвате и не прекалявате с нищо. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Скорпион

Събота, ден за радост и изяви, ден точно като за Вас. Отидете на работа в добро настроение. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Нуждата от пари може да доведе до влошаване на отношенията с партньора ви, но можете да се справите. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Стрелец

Днешният ден ще блести с особен успех за Стрелците. Здравето Ви е отлично и скоро едва ли ще Ви създава проблеми. Днешният ден ще е добър за пътувания, за учене, за контакти или работа с чужденци. Днес ще трябва да споделите чувствата си. Възможно е да дадете пари на свои близки. Гости от далече ще направят вечерта Ви по-интересна. Обърнете им вниманието, което заслужават! Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Козирог

Днешният ден ще обещава да бъде просто забележителен. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Възможен е и романтичен флирт, който ще внесе настроение в ежедневието ви. Събота ще е нервен и неприятен ден за онези представители на Козирог които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Ще влагате повече старание в работата си, с оглед на това да избегнете риска и да постигнете по-добра материална обезпеченост за себе си и близките ви. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Водолей

В събота внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Днешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Грижите по семейството ще отстъпят място на по-вълнуващи занимания, на които ще се отдадете с желание. Притесняват Ви въпроси от материален характер, но след утрешния ден едва ли ще остане място за притеснение у вас. Просто всичко, което ще Ви се случи днес ще е потвърждение на Вашите надежди и адекватен отговор на усилената Ви работа напоследък. Днес вниманието Ви ще бъде насочено повече към любовния Ви живот и семейството, отколкото към служебни ангажименти. В заключение, днес помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Риби

Събота е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Ще Ви зарадват приходи. Днешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Грижете се за нервната си система, тя е под напрежение. Бъдете великодушни към онези, които Ви отстъпват, по това ще Ви уважават и следват.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе