Фасадно LED осветление – защо ни е нужно и откъде да го закупим?

Снимка: Община Разград

Фасадното LED осветление се счита по-скоро за екстра, отколкото за необходимост. Това са онези осветителни тела, които най-често осветяват сградата в посока отдолу нагоре подобно на прожектори, като целта им е жилищната кооперация, офис сграда или къща да има по-изискан и елегантен външен вид.

Те на практика не изпълняват друга функция, освен да радват окото, но това също не е малко. Подобни на пръв поглед незначителни добавки по фасадата лесно могат да направят един имот дори по-лесно продаваем, като повишат неговата пазарна цена.

YouTube

Изключително икономично решение

Фасадното LED осветление има едно много голямо предимство и това е неговата изключителна икономичност и пестеливост. Според експерти от 2r-bg.com, подобни инсталации няма да обременят по какъвто и да било начин сметките за ток на жителите на сградата, като техният принос към общото потребление ще бъде абсолютно незначителен. Като цяло за LED осветлението може смело да се каже, че е най-икономичното възможно решение, като освен това,

Кога могат да имат практическо приложение

Понякога фасадното LED осветление изпълнява роля, която надскача естетиката и има чисто практическо приложение. Според експерти от 2r-bg.com, хората най-често го използват в практиката когато се налага да се освети билборд, плакат, реклама или някакъв надпис по фасадата на сградата.

От къде да го поръчаме

Няма съмнение, че един от най-добрите варианти е да се обърнете директно към производителя, тъй като ще можете да си спестите огромните разходи, които могат да се натрупат по веригата.

Ясно е, че обръщайки се към който и да било посредник, например някой търговец на дребно в някоя от големите търговски вериги, предлагащи стоки за дома, цената ще е чувствително по-висока, тъй като всеки добавя и процент, който да играе ролята на негова печалба в случая.

Ето защо най-доброто място, от което можете да закупите фасадно LED осветление е компания като 2Р България ЕООД, която притежава собствена производствена база в България и предлага на потребителите артикули на най-добра цена и с най-конкурентно и високо качество.

Поръчка можете да направите на място в обекта на фирмата в град Пловдив или още по-лесно за вас – директно от 2r-bg.com, от където ще получите доставка до оказаното от вас място.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе