Дневен хороскоп за 17 август

Овен

Днешният ден ще Ви носи известно настроение. С подобрена организация ще отхвърлите повече работа утре, в това число служебна и лична. Обърнете по-голямо внимание на човека до себе си. Благодатен и плодоносен, понеделник предоставя на Овните значителен шанс за успешно провеждане на преговори, за вземане на конструктивни решения, за делови постижения и парични печалби. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

YouTube

Телец

Вторник ще е доста активен и динамичен за почти всички Телци, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Повечето от Вас утре са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата Ви.Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. В повече Ви идва умората, но за нея сами трябва да се погрижите. В семейството ще има разбирателство и там вие ще намерите всичко, от което се нуждаете. В близките дни не очаквайте приходи. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Близнаци

Във вторник някои от Вас може да пътувате зад граница. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Може да се наложи да се погрижите за здравето си по някакъв начин и най-добре това да е чрез хранителния режим, а не като посещавате лечебни заведения. Работата Ви ще бъде забелязана и високо оценена. За представителите на Близнаци се очертават силни ядове поради пропуснат шанс за парични печалби или заради разминаването с възможност да друга реализация от материално естество. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Днес всичко тръгва по вода.

Рак

Вторник – възможно е да провокира остри реакции и конфликти в партньорските Ви отношения и с хората в дома Ви. В личен план предстоят изненади, касаещи член от семейството Ви. Днес е ден за работа, за изпълнение на обичайните Ви ангажименти и отговорности, както да си изградите нови здравословни навици и да спазвате режим. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Вторник ще е нервнен и неприятен ден за онези представители на Рак които очакват да реализират финансови постъпления от определена дейност. Може да обърнете по-голямо внимание на здравето и на спокойствието си. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Лъв

Вторник е доста разнообразен ден като възможности и позволява действия на широк периметър. Ще жънете успехи в материално отношение, ако успеете да договорите работа в съдружие. Днес е ден за почивка, за разходки сред природата и за дейности, които Ви зареждат и обичате да вършите. В семейството назряват въпроси, чиито решения изискват да сте по-активни. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Дева

Вторник бележи началото на плодотворен етап, но едновременно с това ясно подчертава да не се заемате с важни дела днес, защото е голяма вероятността да не постигнете успех. При част от Вас денят е подходящ за по-сериозна работа, особено ако става дума за сметки, изчисляване и други подобни. Предстои Ви желана промяна в личен план, която неминуемо ще засегне благотворно и семейството Ви. Днешният ден ще е подходящ за посещение на зъболекар и за разни разкрасителни процедури. Сега не е време за голяма любов, а за приятни забавления и романтични преживявания. Харченето на парите е спорен въпрос, всеки има различно мнение за това кой и колко трябва да харчи. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Везни

Вторник е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Стабилизирайте постигнатото и се отдайте на спокойна работа. Дайте щанс на любовта, но най-вече бъдете творчески настроени, създавайте чудеса, ако друго не става. Не е разумно да вземате пари в заем. Във вторник най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Скорпион

В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. август сякаш изтече между пръстите Ви и сега е време за вътрешна работа и интроспекция. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. След обед бъдете по-сериозни и отговорни, ще се наложи да работите с пари. Общуването Ви с любимите хора Ви носи радост. Вторник е днес, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна – туризъм или малко повече часове във фитнеса. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Стрелец

В днешния ден бъдете особено внимателни, ако сте зад волана сутринта. Обвързаните пък имат шанс да разнообразят любовния си живот и да си върнат тръпката – инициативата може да дойде от Вас или от партньора/партньорката. Като цяло ще се чувствате в добро здраве и с предпоставки за пълноценна изява на способностите ви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Ще имате много работа, но и хора, които са готови да Ви помогнат ще се намерят.Опитайте се да бъдете по-организирани, защото в противен случай никой не може да Ви е от полза. Няма да е уместно и да проявявате рисково поведение по отношение на работата с пари и в заниманията си с бизнес. Обмисляйте спокойно всичко, което предприемате.

Козирог

Във вторник внимавайте да не възникнат неразбирателства с приятели, с любимите Ви хора и с децата. Днешният ден ще е хубав и защото сте сред хората, които обичате. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности.Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване.Не идеализирайте ситуацията.Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Вторник е благоприятен ден за парични печалби и за реализация на лични цели. Лесно може да се изпокарате на работното място. Не се препоръчва работа в екип. Ще Ви е трудно да балансирате между амбициите на един и желанията на друг. Бъдете толерантни към чуждото мнение.

Водолей

Във вторник избягвайте да взимате важни решения или да стартирате инициативи, тъй като е възможно нещата да се развият съвсем различно от планираното. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка.Някои го отдават на омразата Ви към самотата. В семейството си играете ролята на балансиращ фактор. Най-после ще имате възможност да свършите една отдавана изоставена работа.Най-интересното е, че ще потръгне, само недейте много да мърморите. Избягвайте рискови операции с пари. През вторник ще е добре да се подложите на пречистващи процедури, да се погрижите за здравето си. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Риби

Днес е активен ден и трябва да вярвате в силите си. Вторник не е от дните за реализиране на многопосочен успех, но е плодотворен за осъществяване на финансови цели и печалби. Добре е да помислите с какво трябва да се подсигурите преди да започнете с активната работа. Днешният ден ще е подходящ за изяви на творчески способности и отдаденост към любими хора. Добре ще през днешния ден да отделите внимание на партньора/партньорката си, да се погрижите за здравето си, да спортувате активно. Днес е Вашият ден да участвате в споделяне проблемите на битието. Ако не друго, сетете се, че е вторник.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе