Затварят п.в. „Белокопитово“ заради протести, движението се пренасочва

Снимка: Агенция Пътна Инфраструктура

Във връзка с получена информация за протестни действия на служители на фирма на пътен възел „Белокопитово“ по първокласен път I-2 Варна – Русе днес от 10:0 до 14:00 часа е предприета реорганизация на движението от ОДМВР- Шумен, за да не се затрудняват пътуващите и да не се създава напрежение сред тях.

Водачите на автомобили, които пътуват по пътя Варна- София ще бъдат пренасочвани от екипи на пътна полиция през етапна връзка, Шумен- Велики Преслав и Търговище. В обратния ред София- Варна е създадена организация от ОДМВР- Търговище, като движението ще бъде насочено през Велики Преслав и Шумен. Пътуващите по направление Русе- Варна ще имат обходен маршрут през село Струйно, село Длъжко и Хитрино.

YouTube

Полицията моли водачите да спазват указанията на екипите на пътна полиция. Възможно е да на места да се образуват колони, не предприемайте рисковани маневри и изпреварвания, за да няма инциденти на пътя. На помощ на екипите на пътната полиция в Шумен са екипи на БГ ТОЛ- Варна и ТД“ Автомобилна администрация“ – Варна.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе