Дневен хороскоп за 29 август

© Pixabay.com

Овен

Поради  кавги с човек от близкото обкръжение, изпълнени с остри противоре-чия и дори с хули, неделя ще е много нервна за доста Овни. Денят обаче определено ще е успешен и благоприятен за ангажираните с делова дейност. Дори в това отношение ще разполагате със значителен късмет.        

YouTube

Телец

За Телците напрежението продължава с постоянно увеличаващи се темпове, въпреки че на външен план всички изглеждате спокойни. Стабилизирайте позиции-те си в бизнеса ! Предстоят мъчителни трансформации. Предизвиква ги опозиционно движещия се на Слънчевия ви знак Сатурн.       

Близнаци

Денят ще е успешен за реализация на лични и делови цели, а значителната ха-рактеристика на тази неделя е, че отбелязва началото на етап за мощни помени, кои-то ще продължат до началото на октомври. Предстои ярко раздвижване в обществените среди, съчетано с наситени противоречия.

Рак

Представителите на Рак са изнервени от сблъсъци с проблеми през отминали-те делници. Такива не са характерни за днес, но мнозина все още – макар и частично, са под впечатление на негативните влияния. Денят ще е успешен. Предоставя ефективни възможности за финансови придобивки.           

Лъв

Лъвовете изглеждат като арена, на която са си дали среща сили, с почти една-къв капацитет според мощността им, но действащи в различни посоки. Добре е да изчакате развоя на събитията и да не предприемате изпреварващи действия по интересуващи ви теми, за да не си навредите.

Дева

Относно реализацията на целите, неделя е благоприятна за почти всички пред-ставители  на Дева. Въпреки, че денят дава гаранция за успех, нервността ви е чувствително повишена, а това вече ви задължава предварително да прецените, е ли сте в състояние да постигнете целите си.

Везни

Сблъсък с противници ще събуди гняв у мнозина от Везните днес, но едва ли е необходимо да обръщате такова внимание на отминали събития, които вече няма да се повторят.. Като изключим това събитие, неделя е доста благоприятна за целите ви и ще ви освободи от някакви неудобства.

Скорпион

Характерни за Скорпионите са три неща, които не биха могли да се определят  като събития за деня, защото са тенденции, които Съдбата е задействала към настоя-щия момент. Това са социалната стабилизация, устойчивостта и нарасналия капаци-тет са поемане на големи натоварвания.

Стрелец

Неделя полага началото на важен етап за Стрелците, през който ви предстоят промени. Положителни са, и нямат нищо общо с ядовете, които ще възникнат днес във взаимоотношенията ви с някого. Другото много хубаво събитие за този ден е, че ще се освободите от притеснителни личности.

Козирог

Успехът на Козирозите е безспорен, като в случая става дума за делова и социална сполука, което не може да се каже за очакванията ви в личен и емоционален план. Представителите на зодията са пред нов етап, който ясно подчертава значителните постижения в делови и социален план.

Водолей

Ако сте по-сдържани и по-търпеливи в подхода към целите си, няма да се раз-минете с възможностите за сполука, които ви предоставя този ден, но със сигурност ще се спестите доста изхабяването на голямо количество нерви. Овладейте емоционалността си и се облегнете на качествата си.

Риби

Пълнота при реализацията на материални и финансови цели, успешни пости-жения на желанията от лично естество, и добри постижения в бизнеса, но трудно осъществими ползи при контакти с хора от обществените среди. Разчитайте на себе си за осъществяване на намисленото.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе