Близо 180 малки ученици с подаръци за първия учебен ден от кмета на Исперих

За втора поредна година всеки първокласник в община Исперих ще получи подарък от кмета Белгин Шукри – книжка с великите български личности и послание, подписано лично от него. Подаръците вече са в празничните класни стаи в училищата.

Образователните институции в общината са готови да посрещнат своите възпитаници. Учебната 2021/2022 ще започне присъствено за всички училища, при спазване на противоепидемичните мерки и на насоките за работа, дадени от Министерството на образованието и науката.

YouTube

Кметът на Исперих отправи поздрав към всички ученици по случай настъпването на новата учебна година:

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, РОДИТЕЛИ,
СКЪПИ ДЕЦА И УЧЕНИЦИ,
Посрещаме и тази учебна година в условията на продължаваща пандемична ситуация. Но независимо от огромните предизвикателства, пред които сме изправени, 15 септември е празник за всички нас, защото този ден винаги ни връща радостите на миналото и ни вдъхва сили за идното.
Уважаеми учители,
През годините Вие неведнъж сте доказвали, че пред каквито и препятствия да Ви изправи животът, винаги намирате начин и вдъхновение да ги преодолеете. Съзнавайки мисията на своята професия и как един човешки живот може да влияе върху безброй други, вярвам, че и днес ще посрещнете децата на община Исперих с отворени сърца и с блага дума. За да им напомните, че независимо от динамичните промени в света, който тепърва опознават, в живота винаги надделяват добротата и обичта и именно те са едни от най-важните стъпки, за да се превърнем в истински хора.
Уверявам всички Вас, че екипът на Община Исперих ще бъде с Вас. Ще Ви помага, защото в нашите и във Вашите ръце е поверено бъдещето на община Исперих.
Скъпи ученици,
Пристъпете училищния праг с всеотдайно сърце и с отворено съзнание, развивайте неуморно уменията си и помнете, че колкото повече четете, толкова по-големи ще стават Вашите мечти и Вашите възможности да ги осъществите.
Скъпи първокласници,
Днес вие ще поемете своя голям път на откриватели, по който Ви предстои да изживеете цяла палитра от човешки емоции. Този път ще Ви отвори нови врати, ще Ви даде нови възможности, и ще Ви помогне да успеете в живота, затова не се страхувайте да тръгнете по него. Доверете се на Вашите учители и ги уважавайте!
Уважаеми родители,
Бъдете подкрепящи и насърчаващи децата си дори когато грешат. Помогнете им да се чувстват ценени и да вярват в способностите си, за да израстват автономни и успешни.
На всички желая здраве и успех!
Честит първи учебен ден!
ИНЖ. БЕЛГИН ШУКРИ
Кмет на Община Исперих

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе