Лудогорец ще продава билети за мача с Цървена звезда във Варна

Лудогорец ще продава билети във Варна за първия домакински мач от груповата фаза на Лига Европа срещу сръбския гранд Цървена звезда. Двубоят е на 30 септември от 22.00 часа на стадион „Хювефарма Арена“ в Разград.

В сряда (22 септември) десеткратният шампион отваря каса в Delta Planet Mall, ниво – 0 , до Costa Coffee. Гишето ще работи от 10,30 ч. до 17,00 ч.

YouTube

По време на продажбата на билети ще има специална зона, където феновете ще могат да се снимат с десетата купа на шампионите и Суперкупата на България, както и да си закупят фен артикули – тениски, шалове, раници и други.

Цените на билетите за мача с Цървена звезда са следните:

Сектор „В“ 2, 3, 4 и 5 блок – 30 лв.
Сектор „В“ 1 и 6 блок – 20 лв.
Трибуна „Моци“ – 15 лв.
Сектор „ А1″, блок 1 – 20 лв.
Сектор „А1“ блок 2 – 30 лв.

ПФК Лудогорец напомня, че поради пандемията от COVID-19 ще бъдат спазвани стриктно следните мерки, установени от УЕФА и местното законодателство:

– Билети ще се продават при 30 % заетост от капацитета на стадиона.
– Спазване на физическа дистанция при влизане на стадиона и по време на футболната среща.
– Задължително носене на предпазна маска, закриваща носа и устата на територията на стадиона преди, по време и след мача.
– Влизането на стадиона ще става с представяне на декларация, че притежателят на билета е информиран за рисковете, свързани с COVID-19, и няма типичните за това заболяване симптоми. (Бланките ще са налични на билетната каса).
– Всички билети ще са поименни.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе