Изявление на кмета на Исперих по повод състоянието на гробищния парк в града

Уважаеми исперихчани,
Във връзка с появилата се вчера публикация във Фейсбук страницата „Форум 24 – форумът на Лудогорието“ следва да Ви уведомя, че категорично отричам изложеното твърдение. Община Исперих полага много усилия, за да поддържа целия гробищен парк – без значение дали гробовете са християнски, или мюсюлмански. Служители на Администрацията редовно извършват дейности по почистването на алеите и гробните места. Тук е и мястото да отбележа, че за поддръжката на самия гроб ангажимент имат близките на покойника. От месец в новата част на траурния парк със специализирана техника се насипва чакъл, за да се оформят алеи, които да улеснят достъпа на хората до гробовете в мокро и кално време. На споделените по-долу снимки нагледно се вижда моментното състояние на мястото. Едновременно с това се извършват ремонти дейности по улицата, която води към гробищния парк – ул. „Вихрен“, с което изпълняваме още един от поетите към гражданите ангажименти.
Уважавам критиката, но когато е градивна и, най-вече – достоверна! Двете публикувани снимки в по-горе споменатата страница не са актуални!!! В условията на предизборна кампания вероятно някой трупа дивиденти от лъжливи обвинения, но нямам право, от гледна точка на отговорността, която нося пред гражданите, да запазя мълчание, когато това се случва на основата на разпалване на етническо и религиозно напрежение!
Без значение от политическите възгледи, визията за управление, ценностите и религията, които изповядваме, ще продължа да бъда кмет на всички жители на тази община и да работя с мисъл за добруването на всеки един човек, защото Исперих е наш общ дом!
С уважение,
Инж. Белгин Шукри
Кмет на Община Исперих

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе