Дневен хороскоп за 27 септември

Овен

Ако не сте сигурни в правотата на това, което ще кажете днес – най-добре си мълчете. После може да се наложи да отговаряте за думите си.

YouTube

Телец

Днес не се заемайте с решаването на чужди проблеми. Дори да Ви е интересно, обуздайте любопитството си.

Близнаци

Този понеделник направете подарък за себе си. Това може да бъде времето, посветено единствено на Вашите любими занимания.

Рак

Днес Ви предстоят приятни преживяния, свързани с любимия Ви човек. Ще може да се насладите на хармонията и взаимността помежду Ви.

Лъв

Този понеделник ситуацията няма да ви е много ясна. Не си задавайте риторични въпроси, а просто продължете нататък.

Дева

Днес ще се чувствате все едно сте се събудили от лош сън. Възползвайте се от това чувство и прекарайте деня сред приятели, правейки само приятни за Вас неща.

Везни

Днес паметта Ви ще е в толкова добро състояние, че ще е грехота, ако не се възползвате от нея. Използвайте момента за придобиване на нови умения и знания.

Скорпион

Огледайте се около Вас, отворете си очите и се насладете на живота. Днес няма нужда да се оплаквате от нищо. Просто се наслаждавайте.

Стрелец

Днес е много вероятно да Ви обвинят за нещо, което сте направили. Вместо веднага да отхвърлите обвинението, се замислете дали този, който Ви е обвинил не е прав.

Козирог

Този понеделник  не планирайте нищо. Дори намалете очакванията си до минимум. Само така ще преживеете деня с най-малко разход на нерви.

Водолей

Днес емоциите ще са това, което ще Ви пречат. Не им се подавайте. Не позволявайте на Ваш близък да Ви манипулира.

Риби

Този понеделник ще имате неочаквани преживявания. Отворете душата си за всичко ново и ще промените живота си.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе