Европейският футбол се завръща в Разград с Лудогорец – Цървена звезда (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

Пет години по-късно Цървена звезда отново е в Разград. Предстои нов вълнуващ сблъсък между десеткратния шампион на България и най-успешния балкански тим. Битката ще е жестока, но трябва да бъде спечелена от нашите момчета. Те ще се раздадат докрай, за да изживее градът поредната страхотна евровечер. Лудогорец се нуждае от подкрепата на верните си фенове. И както винаги ще я получи! Да подкрепим Лудогорец на „Хювефарма арена“ тази вечер!

YouTube

Всички на стадиона! Битката продължава! Да изживеем поредната луда вечер!

🦅 Всички на стадиона! Битката продължава! Да изживеем поредната луда вечер! ⚽#ludogorets #crvenazvezda #ucl #uel #tb

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Thursday, September 30, 2021

Клубът напомня на своите фенове, че към момента има останали единични бройки билети в сектор „Гости“, който бе пуснат в продажба заради отсъствието на привърженици на Цървена звезда. Тъй като допустимият капацитет на стадиона ще бъде запълнен докрай, Лудогорец напомня на своите фенове да дойдат възможно най-рано, за да се облекчи пропусквателният режим. Стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 20,00 ч. 

Лудогорец проведе официална тренировка преди мача с Цървена звезда

Лудогорец проведе официална тренировка преди мача с Цървена звезда#ludogorets #crvenazvezda #uel

Posted by PFC Ludogorets 1945 on Wednesday, September 29, 2021

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

Лудогорец отново напомня на феновете си, че на стадиона трябва да спазват стриктно местата си и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително!

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]viber

Върни се горе