Още един нов сметосъбиращ камион за Община Исперих

В изпълнение на политиката на кметския екип за повишаване качеството на услугите по сметосъбиране и сметоизвозване Община Исперих закупи още един чисто нов специализиран камион. Автомобилът, марка „Ford Truck“, който ще извозва твърди битови отпадъци, е оборудван с гребло и е снабден с най-модерните и функционални характеристики. Капацитетът му е 15 кубически метра, разполага с пресоващ механизъм – за уплътняване на отпадъка.

Днес кметът Белгин Шукри връчи ключовете на новата техника на директора на ОП „Чистота“ Денис Фикрет. „Лицето на една община са комуналните услуги, които осигурява за гражданите, а гражданите на Община Исперих заслужават да живеят в чиста и подредена околна среда. С новата машина чувствително ще подобрим дейностите по почистването на града и общината, а инвестицията, която правим, ще се ползва години наред“ – коментира градоначалникът.

Автомобилът е закупен след проведена процедура по Закона за обществените поръчки и е третият, който Община Исперих закупи в рамките на година с изцяло общинско финансиране.

https://www.facebook.com/MunicipalityofIsperih/posts/416620453220601

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]dm petroleum

Присъедини се към нашите Facebook групи

Новини Разград
Новини Завет
Новини Исперих
Новини Кубрат
Новини Лозница
Новини Цар Калоян
Новини за Лудогорец
ЖК "Орел" - гр. Разград
кв. Бели лом - Разград
ЖК "Освобождение" - Разград
Новини - Североизточна България
Пътна обстановка и ПТП-та в област Разград
Върни се горе