Още един нов сметосъбиращ камион за Община Исперих

В изпълнение на политиката на кметския екип за повишаване качеството на услугите по сметосъбиране и сметоизвозване Община Исперих закупи още един чисто нов специализиран камион. Автомобилът, марка „Ford Truck“, който ще извозва твърди битови отпадъци, е оборудван с гребло и е снабден с най-модерните и функционални характеристики. Капацитетът му е 15 кубически метра, разполага с пресоващ механизъм – за уплътняване на отпадъка.

YouTube

Днес кметът Белгин Шукри връчи ключовете на новата техника на директора на ОП „Чистота“ Денис Фикрет. „Лицето на една община са комуналните услуги, които осигурява за гражданите, а гражданите на Община Исперих заслужават да живеят в чиста и подредена околна среда. С новата машина чувствително ще подобрим дейностите по почистването на града и общината, а инвестицията, която правим, ще се ползва години наред“ – коментира градоначалникът.

Автомобилът е закупен след проведена процедура по Закона за обществените поръчки и е третият, който Община Исперих закупи в рамките на година с изцяло общинско финансиране.

https://www.facebook.com/MunicipalityofIsperih/posts/416620453220601

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе