Складови контейнери – предимства и недостатъци

В забързано ежедневие като нашето времето никога не стига. Искате  да стартирате собствен бизнес и разполагате с нужните средства, но нямате сграда? Global container са специализирани в създаването на такъв тип конструкции и разполагат с всичко необходимо, за да превърнат Вашата идея в реалност. Фирмата разполага с широка гама от контейнери, които могат да бъдат персонифицирани така че да отговарят напълно на нуждите и желанията Ви и то в най-кратки срокове.

Издръжливост

Още преди да навлезе идеята за използване на такъв тип контейнери за работа, те са използвани за пренасяне на товари по море. Това само по себе си говори за здравината и издръжливостта на подобен тип постройки. Имат висока защита от неблагоприятни външни фактори, силно устойчиви са при земетресения и имат дълъг живот.

YouTube

Строителство в кратки срокове

Сроковете, в които ще се сдобиете с нов склад или офис са в пъти по-кратки отколкото стоежът на сграда. Сезонът е без значение, а Вашето ново съоръжение може да бъде готово за няколко месеца, а дори и в рамките на броени дни. Работниците са сведени до минимум, а процесите на сглобяване не са сложни, но изискват нужната квалификация.

Складовите контейнери на Global container имат и друго предимство – тяхната мобилност. Искате да преместите или разширявате своя бизнес? Демонтажът на постройката се случва в изключително кратки срокове и обектът може безпроблемно да бъде преместен на желано от Вас място. (Теренът трябва да е Ваша собственост.)

Достъпни цени

Материалите за създаването на съоръжение от подобен тип са винаги налични и на нормални цени. Самите елементи на конструкцията са предварително създадени и остава тяхното сглобяване. Бюджетът, който заделите в началото ще Ви бъде напълно достатъчен за реализиране на целия проект.

Метална конструкция

Този тип конструкция създава предпоставка за по-силното им нагряване от слънцето през лятото. Това може да бъде избегнато с подходяща изолация, която да предпазва от проникването на топлината през летните месеци и да запазва топлината по-ефективно през зимата.

Липса на достатъчно пространство

Дори и най-малкият размер контейнер може да се превърне в перфектно място за работа и съхранение когато пространството в него е реализирано по най-добрия начин. Друго решение на този проблем е изборът на по-голям контейнер и правилната подредба в него. Това автоматично премахва проблема с липсата на пространство.

Складовите контейнери от Global Container се реализират съгласно нужните ISO сертификати, които гарантират за качеството на изградения за вас складов контейнер. Global Container притежава сертификатите ISO 45001:2018, ISO 14001:2015 и 9001:2015.

Повече информация относно дейността и реализираните проекти на Global Container може да откриете на https://globalcontainer.bg/ или на телефон 089 521 1011.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе