Дневен хороскоп за 8 октомври

© Pixabay.com

Овен

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Може да обърнете специално внимание на колегите на работното си място, както и на здравето си – моментът е добър да си съставите балансиран режим и да спазвате диета. Днешният ден ще е подходящ за пътувания, за бизнес, като цяло за работа, свързана с банки и финанси. Не рискувате и залагайте на сигурността и на добрите си познания за това, с което работите. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси доста силно ще изпитват търпението Ви и способността Ви да намирате нетрадиционни решения. От една дейност можете да изкарате пари, стига да получите одобрение. Обърнете внимание и на хората в дома си. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

YouTube

Телец

Петък ще сблъска много от представителите на Телец с нови преживявания. Посветете петък на домашни дела, на обучение, на работа или контакти с чужденци. Общувайки с любимия човек и близки хора взаимно се зареждате с любов и положителни емоции. Ваш близък приятел злоупотребява с доверието ви, поговорете сериозно с него по този въпрос. Важно е да спазите един срок, в противен случай няма да спечелите парите, които очаквате. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Петък със сигурност ще бъде доста успешен.

Близнаци

Петък носи успех на Близнаците. При някои то определено се свежда единствено до любовната взаимност. Напрегнатата небесна конфигурация в петък сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. Ако имате възможност пътувайте със семейството си. Някои ще направят опит за поемане на нова работа или длъжност, което по принцип е възможно, но утре въпросът не може да бъде разрешен. Не пропускайте да отделите време, което да посветите само на себе си, ако имате нужда от това.

Рак

Петък е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Повечето от Вас днес са в плен на различни настроения, които определят и хода на работата ви. Имате доста важни ангажименти, затова се постарайте да не позволявате на емоциите да Ви пречат да се справите подобаващо с тях. Днес обърнете по-голямо внимание на партньорствата си. Ваш близък ще Ви изненада със свое решение, но по-добре ще е да обмислите реакцията си, за да не го засегнете. Днешният ден ще е удачен и за смели начинания, действайте. Добре ще Ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Бъдете внимателни в думите си и не си позволявайте иронични забележки.

Лъв

В петък се отдайте на уединение и размисли, обърнете внимание на вътрешния си свят, направете си равносметка. От неочаквано място може да получите пари. В петък може да се посветите на енергийни практики, да изучавате психология. Ваш близък от обществените среди ще се намеси своевременно. Не е изключено да получите привлекателна оферта за нова или допълнителна работа. Любовта ще направи с Вас чудеса, повярвайте. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия на този етап.

Дева

В чудесно състояние на духа са повечето от Девите през утрешния ден. Видът на парите провокира във Вас желание веднага да ги похарчите. В същото време разбирате, че има по-важни неща от това да задоволите личните си желания. Консултирайте се със своя партньор и вземете правилно решение. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Днешният ден ще Ви ще е напрегнат в работата, служебните ангажименти ще Ви притискат със срокове и зависимост от чужди грешки. Финансови придобивки и романтичен флирт ще направят вечерта Ви вълнуваща. Моментът е кризисен  – насочва към грижи за здравето, към почивка и спокойствие. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Везни

Петък бележи началото на етап, през който ще започнат промени за представителите на Везни. Днес се движете повече и общувайте активно с околните. Бъдете по-търпеливи с близките си и проявете повече толерантност. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Усърдната Ви работа със сигурност ще се отрази благотворно на финансовото Ви състояние. Приятелските чувства ще надделеят над любовните и обектът на чувствата Ви може да остане разочарован в очакванията си. Бъдете ведри и отговорни към себе си.

Скорпион

В петък заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Парите придобиват друг смисъл за вас. Днешният ден ще е подходящ за уединение – насаме със себе си или с партньора/партньорката си. Отпуснете се, повечето от половината работа може да бъде свършена и без вашето участие. Интересите Ви днес ще са свързани предимно със семейството. Съвършенство и перфекционизмът, дори в дребните детайли определят поведението Ви днес.

Стрелец

В петък някои от Вас може да пътувате зад граница. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари. Грижете се добре за здравето си. Целеустремеността Ви е гаранция за успех, стига да не изпадате в крайности. Част от Вас все пак са доста привлекателни и през целия ден ще сте обект на нечие ухажване. Не идеализирайте ситуацията. Опитват се да спечелят вниманието Ви по-скоро за да направите услуга, отколкото за да Ви предложат начало на любовна връзка. Тези от вас, които търсите работа, проучете възможностите за такава в интернет или от други публикувани известия. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в днешния ден за какво друго може да си мечтае човек. Бъдете бдителни и се предпазвайте от финансови загуби.

Козирог

Днешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този петък. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Възможно е утрешния ден да е натегнат: грижете се добре за здравето си, не се претоварвайте и избягвайте да влизате в конфликтни ситуации на работното си място. Не прекалявайте с капризите си, защото може да се озовете на ръба на изолацията. Важно е да имате повече пари, но дали всичко не опира до отношението Ви към това, което имате и с което разполагате? А колко всъщност бихте искали да имате и за какво ще го използвате? Помислете над това, отговорите си струват. Не сте в състояние да се заловите с каквато и да е работа. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Водолей

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Днешният ден ще Ви обещава хармония в отношенията. Моментът също е подходящ да се посветите на разрешаването на финансови въпроси и да се погрижите за здравето си. Днешният ден ще е неблагоприятен за активна работа. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Така ще дадете възможност на другите от семейството да се погрижат за дома. В крайна сметка вдругиден всичко ще бъде наред.

Риби

В петък е възможно да попаднете в конфликтни ситуации. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Някой от представителите на зодия Риби други ще останат доволни, ако през деня свършат неотложната си работа и вечерта споделят с приятели, отдавайки се на веселие. Не се претоварвайте излишно, все пак работата не е заек, че да избяга. В петък ще се чувствате добре, ако останете насаме със себе си или се заобиколите с любимите си хора и децата. Отпуснете си душата все пак и вие сте човек, а и не всичко на този свят се измерва с пари. Днес е по-добре да не пътувате.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе