Община Исперих обяви конкурс, посветен на съвременните будители

По случай Деня на народните будители – 1 ноември, община Исперих отправя предизвикателство към децата и учениците да представят образа на съвременния будител през техните очи.

Конкурсът, който ще се проведе под надслов „Моят съвременен будител“ има за цел да популяризира ярките и талантливи личности от общината, които събуждат любопитство в младите души и ги мотивират и вдъхновяват да търсят, да изучават и да преоткриват езика и историята ни, да бъдат активни и да ангажират времето си с пълноценни и плодотворни дейности. Защото освен славните българи от близкото и далечно минало, днес също има славни носители на промяната – учители, общественици, творци, или просто обикновени граждани, които с действията си раздвижват обществото и променят нашия живот към по-добро!

YouTube

Конкурсът ще се проведе в два раздела: „Рисунка“ и „Есе“ и в него участие могат да вземат всички деца и ученици, записани в детските градини и в училищата на територията на общината. Отличените във всяка възрастова група участници ще бъдат наградени лично от кмета на Община Исперих – инж. Белгин Шукри. Крайният срок за участие е 25 октомври 2021 г.

Повече информация за конкурса можете да откриете на следния линк: http://www.isperih.bg/bg/node/1634

ОБЩИНА ИСПЕРИХ ОБЯВЯВА КОНКУРС, ПОСВЕТЕН НА СЪВРЕМЕННИТЕ БУДИТЕЛИПо случай Деня на народните будители – 1 ноември,…

Posted by Общинска администрация – Исперих on Monday, October 11, 2021

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

dm petroleum

Върни се горе