Дневен хороскоп за 12 октомври

Овен

Това е вторник за работа в екип. Да, Вие може да свършите всичко сами, но не и днес. С верни помощници ще си спестите много време, а и ще Ви е по-весело.

YouTube

Телец

Чувство на неудовлетвореност, немотивирани или нощни страхове, безпочвена тревожност. Изключете употребата на алкохолни напитки, психотропни средства, наркотични и хипнотични вещества. Неблагоприятно време за посещение при лекар и за диагностика. Възможни са простудни заболявания и алергични реакции.

Близнаци

Възможно е да искате да коригирате плановете си за бъдещето, да преразгледате приоритетите си. Слушайте интуицията при вземане на решения – съветите ѝ днес ще бъдат по-полезни от съветите на други хора.

Рак

Във вторник отделете време за приятелите си и за хобитата си. Обземат Ви силни страсти и желания, няма да е лесно за владеете емоциите си, а любовта и чувството Ви на привързаност преминават на ново ниво, където преобладават крайностите и дано да са в положителен вариант за вас. Не допускайте колебанията да забавят работата ви, напротив – след като вече сте решили какво да правите, не се връщайте назад. Желанието да бъдете първи, най-добри, най-красиви може да Ви изиграе лоша шега.Нужно е само да бъдете естествени, така може да спечелите и пари, и приятели. Днес не е добре да прекалявате с яденето, особено с пикантните храни. Опитайте да се разведрите обстановката в семейството и потърсете начин да се извините, ако това е нужно. Днес проведете консултации.

Лъв

Въпреки че добрите условия са налице, някои няма да се възползват от тях, тъй като са доста раздразнени от възникнали неприятности. Доверявайте се повече на интуицията си. Критика? Съвети? Забележки? Търпеливо ще изслушате всекиго, но ще постъпите по своему и ще бъдете съвършено прави. Не допускайте външно вмешателство по изключително важните въпроси.

Дева

Вторник отбелязва началото на хубави промени за мнозина от родените в зодията, чиято интензивност до средата на следващия месец ще е значителна. Планетите препоръчват внимание и предпазливост във всичко, което е свързано с пари. Повечето от представителите на знака ги очаква ново съблазнително запознанство. Но не бързайте към новата си любовна победа. Не е лошо да се погрижите за здравето си,но не прекалявайте с натоварването. Днес е ден за децата и любимите Ви хора, за спорт и за хобитата ви. Съобразявайте се само с обстоятелствата, които може да затруднят работата Ви. Днес повечето от Вас се радват на отлично настроение.

Везни

Вторник може да бъде определен като сполучлив ден за голяма част от зодия Везни. Радвате се чудесни отношения в семейството, което ще Ви помогне да си починете вечерта и да се заредите с нови сили. Ще бъдете доста натоварени с работа, но в края на днешния ден ще сте доволни. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва надеждност. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. Днес денят е добър за рутинни дела, както и да положите грижи за здравето си. В заключение, вторник не блести с нищо особено, но е един от дните, през който имате шанс за успешна реализация.

Скорпион

Може би трябва да се адаптирате към това, което се появява и да оставите настрана плановете, които имате предвид. Така ще сте сигурни поне, че не губите възможности. Тенденциите на този ден Ви канят да се успокоите.

Стрелец

Проблемите могат да дойдат от нищото, някои ситуации могат да се превърнат в източник на стрес, без да разберете защо и как. Добре е да не позволявате на съмненията да подкопават самочувствието Ви.

Козирог

Този ден за представителите на зодия козирог възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Работата Ви днес ще бъде много ползотворна, затова не пропускайте благоприятните възможности, които ви се предлагат. По отношение на финансовите дела е добре да не губите контрол над парите си и да бъдете по-внимателни, защото са възможни изкушения, водещи до измами и загуба на средства.

Водолей

Вторник е доста благоприятен за реализиране на поставените пред Вас цели. Не е лошо да се погрижите за здравето си, но не прекалявайте с натоварването. Някои ще поставят началото на нова любовна връзка, която се характеризира с динамично развитие, интензивна емоционалност и сърдечна пълнота. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Днешният ден ще е идеален за изява на тези от Вас, които се занимават с изкуство или с научна работа. Ще Ви се струва, че нищо не е както трябва. На това отгоре и парите ще изтичат между пръстите Ви и то за неща, без които няма как да минете. Гледайте с оптимизъм на бъдещето, звездите показват, че нещата се подреждат и без Вашата намеса.

Риби

Вторник е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия зодиак. Грижете се добре за здравето си, бъдете умерени и не се претоварвайте. Днес не се обаждайте първи на любимите хора. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Ако някои са решили да сменят работата си, сега е времето да концентрират усилията си в това направление. Днешният ден е подходящ да се погрижите за себе си и за хората в дома си. Днес трябва да обърнете внимание на дребните неща.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе