Време за мъже: всички видове мъжко долно бельо на едно място

Мъжете не искат да се напрягат прекалено много и повечето пъти се стараят да намерят възможно най-лесния и практичен вариант за всичко. Това е съвсем нормално. Няма смисъл да се губи време в оглеждане на детайли, но все пак, когато става въпрос за бельо, е добре да сте информирани за всички опции, за да може да изберете най-подходящата за Вас.

В следващите редове ще Ви покажем всички видове мъжко бельо. Подредили сме ги по популярност.

YouTube

Боксерки

Ако попитате едно 10-годишно момче за боксерките, то не само знае как изглеждат, но и притежава поне един чифт. Мъжките боксерки са едни от най-популярните артикули  мъжко бельо, което е подходящо както за малки, така и за пораснали момчета.

Тъй като боксерките са удобни, модерни и стилни, те са предпочитани от повечето хора. Направени са така, че да са комфортни и да не предизвикват кожни раздразнения. Освен това всеки чифт има анатомична форма – не напразно са толкова популярни.

Кройката и цветовете зависят само от Вашите предпочитания. На пазара ще намерите модели с по-къси или по-дълги крачолчета. За да се чувствате възможно най-добре, заложете на памучна или бамбукова дишаща материя.

Слипове

Класика, избирана от много мъже, основно защото дават чувство за сигурност. Тенденциите се менят, но мъжките слипове са вечни. Те могат да бъдат както в основни, така и в смели и нетрадиционни цветове.

Голямата разлика между слипове и боксерки е, че слиповете нямат крачоли, което на практика ги прави невидими под облеклото. Затова и повечето модели слипове са със семпъл и ненатрапчив дизайн.

Шорти

Някой каза максимален комфорт? Мъжките шорти са въплъщението на комфорта. Не стягат, не убиват, дават свобода на движение и дори могат да бъдат носени като пижама.

Ако сте от мъжете, които искат пълна свобода и удобство, най-добре заложете на шорти. На пазара има модели с много къси крачолчета, както и модели с дълги такива, а цветовите варианти са безкрайни. Просто няма как да не намерите подходящия модел за Вас.

Джокс

Възможно е досега въобще да не сте чували за този вид бельо, тъй като то не е толкова популярно, колкото останалите модели. Джокс или джокстрап означава едно и също.

Джоксите много приличат на мъжките слипове. Разликата обаче е, че задната част на джоксите се състои само от две ластични ленти.

Защо те са с такъв дизайн? – първоначално джокстрапите са създадени само за спортисти и идеята е те да осигуряват пълна свобода по време на физически активности. Въпреки че изглеждат леко дръзки, може би е добре да им дадете шанс, защото те позволяват на кожата да диша, покриват интимните части, като в същото време уважават анатомията на мъжкото тяло.

Прашки

По принцип, когато говорим за прашки, винаги става дума за дамски такива. Е, има и мъжки прашки!

Топ преимуществото на прашките е, че те изобщо не си личат под дрехите. Съветваме Ви да изберете безшевни модели, както и бамбукови такива. Бамбуковата материя е дишаща, гъвкава и антибактериална.

Въпреки предразсъдъците, които мъжките прашки носят, те определено имат и своите предимства.

Ако сте от мъжете стигнали до края на тази статия, поздравления! Вече знаете всички видове бельо, измежду които можете да избирате. Всички изброени модели можете да откриете в широкия асортимент мъжко бельо на онлайн магазина Astratex.bg.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе