Дневен хороскоп за 15 октомври

Овен

Днес може да чувствате повишено безпокойство, угнетено настроение. Нервната и дихателната система са уязвими. Избягвайте животински храни и алкохол. Бягането и колоезденето са полезни. Пазете се от студа, обличайте се съобразно времето. Възможни заболявания на дихателната система, обостряне на обменните процеси.

YouTube

Телец

Петък е добър ден за Вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. Не пропускайте да си осигурите допълнителни доходи. Добър ден за труд, за занимания с бизнес, за работа, свързана с финансови институции, кредити и т.н. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета. Избягвайте да влизате в конфликт с хората в дома си и с членовете на семейството си.

Близнаци

Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска и консултантска дейност. За Водолеите се очертава сигурен успех, ако се съсредоточат върху изпълнението на целите си, защото денят е надежден. Личните неудобства са характерни за Водолеите в понеделник, което едва ли ще предизвика някакви сътресения през утрешния ден ако избягвате конфликтите. Не вярвайте на този човек. Гледайте ведро на нещата, които ви притесняват, не всичко е такова, каквото изглежда.

Рак

Петък ще е доста активен и динамичен за почти всички Водолеи, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Владее Ви и друго чувство – романтичен флирт, а защо не и нова любов. Днешният ден ще е свързан с приятни изненади за някои от Вас. Все пак повишете вниманието си, ако боравите с големи суми пари, за да избегнете неволни грешки. Партньорът може да Ви изненада, а ако намерите верния тон, ще гледате заедно в една посока дългосрочно. Днес най-добре ще е да се занимавате със спорт и с творчество. Работата Ви ще е ефективна, ако действате търпеливо, методично и с доза прагматизъм по отношение на финансовите постъпления. Вечерта нещата ще се поуспокоят, време за почивка в уютна обстановка. Ще свържете смисъла на дребните детайли в цялостен образ и ще Ви хрумне начин за бавно, но устойчиво подобряване на социалния Ви статус. А и нужно ли е да свършите всичко днес?

Лъв

Възможно е закъснялото разкаяние да не може нищо да промени. Отношенията Ви с родителите се задълбочават и заздравяват. Постарайте се да бъдете особено тактични със сътрудниците и началството си. При такъв бърз темп на работа може да кажете нещо неприятно.Не допускайте грешки при оформянето на финансови документи, тъй като те може да ви струват извънредно скъпо.

Дева

С нещата, които сте планирали за днес, лесно и бързо ще се справите. Добре е да избягвате споровете и проявата на силни емоции. Също така денят е подходящ за кратко пътуване и разходка със семейството.

Везни

Петък е спокоен ден, приветлив и материално успешен за Везни. Днес сте заети с много работа, но усилията със сигурност си струват, тъй като нещо, което отдавна желаете най-после се осъществява според очакванията Ви. Най-важното днес е да не рискувате и то най-вече по парични въпроси. Обърнете внимание на семейството си. Днес ще имате шанс да се разкриете пред друг човек и да изпитате истинска интимност с него. Напрегнатата небесна конфигурация в неделя сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Днешният ден ще е свързан с преобразуване на космическата енергия.

Скорпион

Може би трябва да се адаптирате към това, което се появява и да оставите настрана плановете, които имате предвид. Така ще сте сигурни поне, че не губите възможности. Тенденциите на този ден Ви канят да се успокоите.

Стрелец

Силно влияние на обществото и околната среда върху здравето. Храните, които предизвикват ферментация, трябва да се избягват и количеството консумирана чиста вода трябва да се увеличи. Дръжте долната част на тялото си топла. Вземете превантивни мерки срещу обостряне на бъбречно-каменна болест, цистит. Висока вероятност от алергични кожни реакции.

Козирог

През този ден не участвайте в начинания на други хора. Целите им може да са користни, а Вие да разберете за това прекалено късно. Вечерта релаксирайте.

Водолей

Този петък укротете емоциите. Прекалената Ви чувствителност може да Ви вкара в ненужни приключения. Проблемите са само във Вашата глава – опитайте се да го осъзнаете. Вземете се в ръце и дръжте емоциите си под контрол.

Риби

Плановете Ви днес ще се объркат тотално. Погледнете от към веселата страна на нещата – така няма да Ви е скучно и следващия път си оставяйте резервен вариант.

Изпращайте ваши снимки и информация на [email protected]



viber

Върни се горе